Închide meniul

Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori! Pe ce stadion vor evolua „câinii”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 martie 2024, 17:18

Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori! Pe ce stadion vor evolua „câinii

Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori

Jucătorii lui Dinamo, la finalul unui meci/ Profimedia

Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca nu mai puţin de patru meciuri fără spectatori. „Câinii” au primit un verdict crunt, astfel că au luat decizia de a juca trei meciuri la Târgovişte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a fost sancţionată aspru de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, după incidentele provocate de fani la meciul cu UTA. „Câinii” vor juca patru meciuri fără spectatori, pe teren propriu şi au primi şi o amendă de 100.000 de lei.

Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori

Conform prosport.ro, Dinamo se va duela cu Petrolul la Bucureşti, pe Arena Arcul de Triumf, pe care de altfel „câinii” au bifat multe meciuri în acest sezon. Ulterior, trupa din Ştefan cel Mare va pleca din Bucureşti, pentru ultimele trei meciuri disputate acasă, în acest sezon.

Noua „casă” a „câinilor” lui Zeljko Kopic va fi arena din Târgovişte, a celor de la Chindia. Dinamo va disputa acolo trei meciuri, cu Poli Iaşi, Voluntari şi Uta.

Şi trupa lui Mircea Rednic a fost dur sancţionată, după incidentele de la meciul cu Dinamo. UTA nu va avea nici ea voie să dispute patru meciuri cu spectatori, pe teren propriu.

Reclamă

Dinamo nu va mai juca deloc cu suporteri în tribune, până la finalul play-out-ului. În următoarea etapă, „câinii” se vor duela cu Petrolul. Meciul se va disputa luni, pe 1 aprilie, de la ora 20:00.

Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA

Ciprian Marica a avut o reacție tranșantă, după sancțiunile deosebit de dure primite de Dinamo și UTA, ca urmare a incidentelor de pe Arcul de Triumf.

Ca urmare a acestor incidente, potrivit digisport.ro, Dinamo și UTA Arad au fost sancționate cu o amendă de 100.000 de lei, dar și cu 4 meciuri, de pe teren propriu, cu porțile închise.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a auzit această veste, Ciprian Marica a fost cu adevărat revoltat. Oficialul de la Farul Constanța nu înțelege cum este posibil ca toți fanii acestor echipe să aibă de suferit, din cauza acțiunilor a unui grup restrâns de ultrași.

”O tâmpenie. Sunt indignat de aceste decizii sau amenzi. Ce treabă au spectatorii? Cine greșește, plătește.

De fiecare dată avem tendința să pedepsim pe toată lumea, când sunt doar câțiva vinovați”, a reacționat Ciprian Marica, potrivit sursei citate anterior.

Ca urmare a interdicției primite de suporterii celor două formații, Dinamo și UTA nu vor juca nicio partidă rămasă din acest sezon cu suporteri, pe teren propriu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și