Închide meniul

Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 martie 2024, 20:05

Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: Mi se pare absurd!”

Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.

Ionel Danciulescu / AS.ro

Ionel Dănciulescu a avut o reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe! Fostul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a vorbit despre ultimul scandal apărut în fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din cauza incidentelor petrecute la meciul direct dintre cele două formații, fanii ambelor cluburi au primit interdicție pe stadioane pentru 4 meciuri de pe teren propriu. De asemenea, oficialii le-au amendat pe Dinamo și UTA cu câte 100.000 de lei!

Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe

„Danciu” este de părere că suporterii celor două echipe nu ar trebui să sufere din cauza incidentelor provocate de un grup restrâns de fani. Dănciulescu a mai spus că ambele formații vor avea de suferit, din cauza faptului că nu vor avea sprijin din partea fanilor, la partidele de pe teren propriu.

„Am auzit și eu verdictul. Mi se pare puțin absurd, ca marea majoritate a suporterilor să sufere pentru 10-15 persoane. Ei nu vor mai juca niciun meci de acasă cu suporteri.

Eu spun că cei care erau vinovați ar fi trebuit excluși, 6 luni, 1 an, dar nu să sufere majoritatea suporterilor!

Reclamă

UTA, care a fost echipă oaspete, a fost și ea suspendată pentru 4 etape! Mi se pare absurd!

Ia-i pe cei responsabili, nu pe toată lumea, nu pe noi care nu am greșit cu nimic!

Dinamo se va salva, sunt sigur, dar vor suferi pentru că nu vor avea suporteri alături de ei! Dinamo și UTA vor pierde și din punct de vedere financiar! Nu se vor mai vinde bilete”, a spus Ionel Dănciulescu.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori

Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca nu mai puţin de patru meciuri fără spectatori. „Câinii” au primit un verdict crunt, astfel că au luat decizia de a juca trei meciuri la Târgovişte.

Dinamo a fost sancţionată aspru de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, după incidentele provocate de fani la meciul cu UTA. „Câinii” vor juca patru meciuri fără spectatori, pe teren propriu şi au primi şi o amendă de 100.000 de lei.

Conform prosport.ro, Dinamo se va duela cu Petrolul la Bucureşti, pe Arena Arcul de Triumf, pe care de altfel „câinii” au bifat multe meciuri în acest sezon. Ulterior, trupa din Ştefan cel Mare va pleca din Bucureşti, pentru ultimele trei meciuri disputate acasă, în acest sezon.

Noua „casă” a „câinilor” lui Zeljko Kopic va fi arena din Târgovişte, a celor de la Chindia. Dinamo va disputa acolo trei meciuri, cu Poli Iaşi, Voluntari şi Uta.

Şi trupa lui Mircea Rednic a fost dur sancţionată, după incidentele de la meciul cu Dinamo. UTA nu va avea nici ea voie să dispute patru meciuri cu spectatori, pe teren propriu.

Dinamo nu va mai juca deloc cu suporteri în tribune, până la finalul play-out-ului. În următoarea etapă, „câinii” se vor duela cu Petrolul. Meciul se va disputa luni, pe 1 aprilie, de la ora 20:00.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și