Închide meniul

Adrian Mutu, dezvăluirea momentului după Sepsi – CFR Cluj 1-1: „Nu am avut niciodată titlul în minte! Cupa e importantă!”

Alex Ioniță Publicat: 29 martie 2024, 22:58

Reclamă
Adrian Mutu, dezvăluirea momentului după Sepsi – CFR Cluj 1-1: Nu am avut niciodată titlul în minte! Cupa e importantă!”

Adrian Mutu, dezvăluirea momentului după Sepsi - CFR Cluj 1-1

Adrian Mutu, în timpul unui meci/ Profimedia

Adrian Mutu a făcut dezvăluirea momentului după Sepsi – CFR Cluj 1-1. Tehnicianul fostei campioane a spus că nu se gândește la titlu, în actualul sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Sepsi și CFR Cluj a contat pentru etapa a 2-a din playoff-ul Ligii 1. Meciul de la Sf. Gheorghe a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Adrian Mutu, dezvăluirea momentului după Sepsi – CFR Cluj 1-1

Antrenorul echipei din Gruia a spus că echipa sa a jucat bine în cele 2 meciuri din playoff, însă nu înțelege de ce jucătorii săi nu marchează.

Totodată, acesta a dezvăluit că titlul nu este obiectivul său, cel puțin pentru acest sezon, și a spus că CFR Cluj este, în momentul de față, într-un proces de reconstrucție.

„Eram concentrat în timpul meciului. Din păcate nu reușim să adunăm fructele după niște evoluții bune. Băieții au produs fotbal, însă nu am reușit să băgăm mingea în poartă, atunci când am avut ocazii.

Reclamă

Supărarea e pe faptul că nu profităm de evoluțiile bune. Tabela vorbește până la urmă, noi trebuie să mergem înainte cu aceași atitudine, dar mult mai focusați și mai răi.

Păcat de băieți, păcat de toate ocaziile pe care le au. Nu am ce să le spun după un astfel de joc. Și ei vor să dea gol. Dacă nu se modifică scorul pe tabelă?

Eu nu am avut niciodată titlul în minte! Eu nu știu cine declară, ok, e în ADN-ul clubului. Este un an de reconstrucție. Eu știu la ce club sunt și ceea ce fac. Faptul că nu câștigăm meciurile este un lucru pe care trebuie să îl îmbunătățim.

Reclamă 4 / 0/3

Cupa este importantă! Mă bucur că nu s-a mai accidentat nimeni. A trebuit să îl folosim pe Mogoș azi, ghinioanele se țin de noi, după accidentarea de la antrenamente.

Vreau să câștig orice meci. S-a văzut și în evoluțiile noastre, dar după aceste scoruri nimeni nu mai are nimic de zis”, a spus Adrian Mutu, la digisport.ro.

Daniel Bîrligea a „tunat” la adresa arbitrajului!

Daniel Bîrligea a „tunat” la adresa arbitrajului după Sepsi – CFR Cluj 1-1! Atacantul echipei antrenate de Adrian Mutu a susţinut că a fost faultat de Roland Niczuly la un duel în careu.

Bîrligea a spus după meci că e supărat şi pe el pentru că nu a reuşit să îşi ajute echipa mai mult.

„Da, cu siguranţă sunt supărat pe mine că nu am reuşit să dau totul ca să ajut echipa.

Echipa a jucat bine, a dat totul. Câteodată nu e noroc.

Am făcut un meci bun, dar nu până la sfârşit

Reclamă

Da, cu siguranţă trebuie să muncim mai mult, să fim mai mult concentraţi în faţa porţii. Să dăm cât mai mult posibil, să aducem puncte, că asta e realitatea, nu avem puncte.

Ce să mai zic. Nu mai zic nimic, dacă se vede pe reluări, eu ce să mai zic. Avem VAR să îl ţinem în debara. Să se uite ei la videoclipuri după meci.

Nu înțeleg de ce nu s-a dus să se uite (n.r. George Găman). Mă atinge, e fault. Suntem CFR, dacă era altă echipă, le dădea două penalty-uri, nu unul. O să mergem cu numele nostru mai departe”, a spus atacantul echipei din Gruia.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:55 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 0-1, finala Cupei României. Rusevic a deschis scorul pentru echipa lui Dorinel Munteanu! 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:50 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 1-0 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul după o gafă monumentală a oaspeţilor! 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor 19:42 Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Trophee Clarins! Mesaj scurt transmis de româncă, la ieşirea de pe teren 19:14 „S-a întors ghinionul pentru ea!” Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și