Închide meniul

Adrian Mutu, dezvăluirea momentului după Sepsi – CFR Cluj 1-1: „Nu am avut niciodată titlul în minte! Cupa e importantă!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 29 martie 2024, 22:58

Adrian Mutu, dezvăluirea momentului după Sepsi – CFR Cluj 1-1: Nu am avut niciodată titlul în minte! Cupa e importantă!”

Adrian Mutu, dezvăluirea momentului după Sepsi - CFR Cluj 1-1

Adrian Mutu, în timpul unui meci/ Profimedia

Adrian Mutu a făcut dezvăluirea momentului după Sepsi – CFR Cluj 1-1. Tehnicianul fostei campioane a spus că nu se gândește la titlu, în actualul sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Sepsi și CFR Cluj a contat pentru etapa a 2-a din playoff-ul Ligii 1. Meciul de la Sf. Gheorghe a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Adrian Mutu, dezvăluirea momentului după Sepsi – CFR Cluj 1-1

Antrenorul echipei din Gruia a spus că echipa sa a jucat bine în cele 2 meciuri din playoff, însă nu înțelege de ce jucătorii săi nu marchează.

Totodată, acesta a dezvăluit că titlul nu este obiectivul său, cel puțin pentru acest sezon, și a spus că CFR Cluj este, în momentul de față, într-un proces de reconstrucție.

„Eram concentrat în timpul meciului. Din păcate nu reușim să adunăm fructele după niște evoluții bune. Băieții au produs fotbal, însă nu am reușit să băgăm mingea în poartă, atunci când am avut ocazii.

Reclamă

Supărarea e pe faptul că nu profităm de evoluțiile bune. Tabela vorbește până la urmă, noi trebuie să mergem înainte cu aceași atitudine, dar mult mai focusați și mai răi.

Păcat de băieți, păcat de toate ocaziile pe care le au. Nu am ce să le spun după un astfel de joc. Și ei vor să dea gol. Dacă nu se modifică scorul pe tabelă?

Eu nu am avut niciodată titlul în minte! Eu nu știu cine declară, ok, e în ADN-ul clubului. Este un an de reconstrucție. Eu știu la ce club sunt și ceea ce fac. Faptul că nu câștigăm meciurile este un lucru pe care trebuie să îl îmbunătățim.

Reclamă 4 / 0/3

Cupa este importantă! Mă bucur că nu s-a mai accidentat nimeni. A trebuit să îl folosim pe Mogoș azi, ghinioanele se țin de noi, după accidentarea de la antrenamente.

Vreau să câștig orice meci. S-a văzut și în evoluțiile noastre, dar după aceste scoruri nimeni nu mai are nimic de zis”, a spus Adrian Mutu, la digisport.ro.

Daniel Bîrligea a „tunat” la adresa arbitrajului!

Daniel Bîrligea a „tunat” la adresa arbitrajului după Sepsi – CFR Cluj 1-1! Atacantul echipei antrenate de Adrian Mutu a susţinut că a fost faultat de Roland Niczuly la un duel în careu.

Bîrligea a spus după meci că e supărat şi pe el pentru că nu a reuşit să îşi ajute echipa mai mult.

„Da, cu siguranţă sunt supărat pe mine că nu am reuşit să dau totul ca să ajut echipa.

Echipa a jucat bine, a dat totul. Câteodată nu e noroc.

Am făcut un meci bun, dar nu până la sfârşit

Reclamă

Da, cu siguranţă trebuie să muncim mai mult, să fim mai mult concentraţi în faţa porţii. Să dăm cât mai mult posibil, să aducem puncte, că asta e realitatea, nu avem puncte.

Ce să mai zic. Nu mai zic nimic, dacă se vede pe reluări, eu ce să mai zic. Avem VAR să îl ţinem în debara. Să se uite ei la videoclipuri după meci.

Nu înțeleg de ce nu s-a dus să se uite (n.r. George Găman). Mă atinge, e fault. Suntem CFR, dacă era altă echipă, le dădea două penalty-uri, nu unul. O să mergem cu numele nostru mai departe”, a spus atacantul echipei din Gruia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și