Închide meniul

Cristi Balaj, răspuns ironic când a fost întrebat despre transferul lui Cristi Manea: „Manchester City sau Bayern Munchen?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 martie 2024, 11:07

Reclamă
Cristi Balaj, răspuns ironic când a fost întrebat despre transferul lui Cristi Manea: „Manchester City sau Bayern Munchen?!

Cristi Balaj, răspuns ironic când a fost întrebat despre transferul lui Cristi Manea

Hepta

Cristi Balaj a avut un răspuns ironic când a fost întrebat despre transferul lui Cristi Manea. Preşedintele ardelenilor a spus că jucătorii trebuie să demonstreze pe teren înainte să se gândească la un transfer în străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Despre Cristi Manea s-a vorbit despre interesul celor de la Galatasaray. Manea a refuzat oferta făcut de CFR Cluj de a-şi prelungi contractul.

Cristi Balaj, răspuns ironic când a fost întrebat despre transferul lui Cristi Manea

„Noi i-am făcut o ofertă, el a refuzat-o. Atât timp cât are contract, noi suntem profesioniști, nu facem așa cum s-a presupus, cum au vrut să creadă unii, că-l vom sancționa pentru că nu a semnat. Nu există așa ceva la noi!

Nu vreau să discut despre destinații, suntem în plin campionat. Am evitat să discut despre Otele, Manea și ceilalți. Deocamdată trebuie să demonstrăm pe teren că merităm să jucăm la Manchester City sau Bayern Munchen„, a spus Cristi Balaj la digisport.ro.

Cristi Manea, anunț despre plecarea de la CFR Cluj după 1-1 cu Sepsi

Cristi Manea a făcut un anunț despre plecarea de la CFR Cluj după 1-1 cu Sepsi. Fundașul echipei lui Adrian Mutu a oferit prima reacție, după ce echipa sa a făcut un nou pas greșit în lupta pentru titlu.

Reclamă

Fundașul a vorbit inițial despre partidă și a spus că jucătorii sunt supărați pentru că nu au reușit să obțină cele 3 puncte, în partida de la Sf. Gheorghe. Legat de transfer, Manea a spus că nu știe nimic despre interesul lui Galatasaray și că, în momentul de față, vrea să dea totul la CFR Cluj.

„Suntem supărați că nu am reușit să câștigăm. Trebuia să marcăm, am avut în prima repriză o ocazie mare de 1-0. Ei s-au autodepășit, au jucat foarte bine. Acum trebuie să câștigăm la Hunedoara, pentru a ne califica în Cupă.

Eu cred că nu am avut șansă în meciurile astea. Cu Craiova dacă era 3, 4-0 nu se supăra nimeni. Poate în alte meciuri și noi am avut noroc. Se pot întâmpla multe, mai sunt 8 etape. Astăzi ne-a lipsit șansa și inspirația.

Reclamă 4 / 0/3

Vrem să mergem mai departe, cu echipa națională. Trebuie să o luăm treptat, am întâlnit două echipe bune acum, cu jucători calitiativi. Așa va fi și la EURO. O să dăm totul. Noi care am fost și la tineret suntem cam visători.

(n.r. despre un posibil transfer la Galatasaray) Nu știu nimic, eu sunt concentrat aici. Voi da tot ce am mai bun, până la capăt!”, a spus Cristi Manea, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, ora 16:30, în primul tur la Trophee Clarins. Al doilea meci de la revenire 15:35 Foto„Am şi eu viciile mele” Ce sacrificii face Florin Răducioiu pentru a fi în formă, la 54 de ani: „Sunt un bun băutor de prosecco!” 15:23 Dinamo vrea să transfere un campion al României! „Câinii” au planuri mari înainte de barajul cu Csikszereda 14:47 Germania – Letonia și Cehia – Danemarca LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20). Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 14:19 „Dacă soarta mă duce spre un final tragic…” Adrian Mititelu, mesaj incredibil la trei zile după retrogradarea lui FCU Craiova 14:08 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:05 Alexander Albon și-a prelungit contractul cu Williams! Anunț important înainte de Marele Premiu de Formula 1™ de la Imola 13:57 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 13:46 Dan Şucu „sparge banca” pentru a-l aduce pe Neil Lennon la Rapid! I-a oferit un salariu cum nu s-a mai văzut în România 13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” Vezi toate știrile
Citește și