Închide meniul

Cristi Manea, anunț despre plecarea de la CFR Cluj după 1-1 cu Sepsi. Ce a spus despre transferul uriaș la Galatasaray

Alex Ioniță Publicat: 29 martie 2024, 22:36

Reclamă
Cristi Manea, anunț despre plecarea de la CFR Cluj după 1-1 cu Sepsi. Ce a spus despre transferul uriaș la Galatasaray

Cristi Manea, anunț despre plecarea de la CFR Cluj după 1-1 cu Sepsi

Cristi Manea, într-o partidă pentru CFR Cluj/ Profimedia Images

Cristi Manea a făcut un anunț despre plecarea de la CFR Cluj după 1-1 cu Sepsi. Fundașul echipei lui Adrian Mutu a oferit prima reacție, după ce echipa sa a făcut un nou pas greșit în lupta pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Sepsi și CFR Cluj s-a încheiat cu scorul de 1-1. Duelul de la Sf. Gheorghe, din etapa a 2-a a playoff-ului, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristi Manea, anunț despre plecarea de la CFR Cluj după 1-1 cu Sepsi

Fundașul a vorbit inițial despre partidă și a spus că jucătorii sunt supărați pentru că nu au reușit să obțină cele 3 puncte, în partida de la Sf. Gheorghe. Legat de transfer, Manea a spus că nu știe nimic despre interesul lui Galatasaray și că, în momentul de față, vrea să dea totul la CFR Cluj.

„Suntem supărați că nu am reușit să câștigăm. Trebuia să marcăm, am avut în prima repriză o ocazie mare de 1-0. Ei s-au autodepășit, au jucat foarte bine. Acum trebuie să câștigăm la Hunedoara, pentru a ne califica în Cupă.

Eu cred că nu am avut șansă în meciurile astea. Cu Craiova dacă era 3, 4-0 nu se supăra nimeni. Poate în alte meciuri și noi am avut noroc. Se pot întâmpla multe, mai sunt 8 etape. Astăzi ne-a lipsit șansa și inspirația.

Reclamă

Vrem să mergem mai departe, cu echipa națională. Trebuie să o luăm treptat, am întâlnit două echipe bune acum, cu jucători calitiativi. Așa va fi și la EURO. O să dăm totul. Noi care am fost și la tineret suntem cam visători.

(n.r. despre un posibil transfer la Galatasaray) Nu știu nimic, eu sunt concentrat aici. Voi da tot ce am mai bun, până la capăt!”, a spus Cristi Manea, la digisport.ro.

Sepsi – CFR Cluj 1-1

Sepsi – CFR Cluj 1-1 a fost în format live text pe AS.ro. După înfrângerea cu Universitatea Craiova, echipa lui Adrian Mutu a făcut un nou pas greşit.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a început cu o înfrângere playoff-ul şi a ajuns la pe locul 4. Adrian Mutu nu a reuşit să câştige nici cu Sepsi, după înfrângerea cu Universitatea Craiova. Neluţu Varga a transmis după meciul cu echipa lui Rotaru că s-a aşteptat la cu totul altceva după venirea lui Adrian Mutu.

SEPSI: Niczuly – D. Ciobotariu, Kecskes, Ninaj – Oroian (Oteliţă 61), N. Păun (Aganovic 74), Kallaku (Safranko 82), Fl. Ştefan (A. Dumitrescu 61) – M. Ştefănescu, Debeljuh, K. Varga (Alimi 61). ANTRENOR: Bernd Storck

CFR CLUJ: R. Sava – Cr. Manea, Boben, Mogoş, Camora – Muhar, A. Keita, Tachtsidis (Avounou 82) – C. Deac (Fica 86), Bîrligea (P. Michael 72), Otele. ANTRENOR: Adrian Mutu

Cartonaşe galbene: Camora 47, Bîrligea 57, Deac 73

Arbitri: George Găman – Ferencz Tunyogi, Ciprian Danşa – Marius Omuţ

Arbitri VAR: Claudiu Marcu – Andrei Constantinescu

Observator arbitri: Irina Mirt

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și