Închide meniul

Cristi Balaj, răspuns ironic când a fost întrebat despre transferul lui Cristi Manea: „Manchester City sau Bayern Munchen?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 martie 2024, 11:07

Reclamă
Cristi Balaj, răspuns ironic când a fost întrebat despre transferul lui Cristi Manea: „Manchester City sau Bayern Munchen?!

Cristi Balaj, răspuns ironic când a fost întrebat despre transferul lui Cristi Manea

Hepta

Cristi Balaj a avut un răspuns ironic când a fost întrebat despre transferul lui Cristi Manea. Preşedintele ardelenilor a spus că jucătorii trebuie să demonstreze pe teren înainte să se gândească la un transfer în străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Despre Cristi Manea s-a vorbit despre interesul celor de la Galatasaray. Manea a refuzat oferta făcut de CFR Cluj de a-şi prelungi contractul.

Cristi Balaj, răspuns ironic când a fost întrebat despre transferul lui Cristi Manea

„Noi i-am făcut o ofertă, el a refuzat-o. Atât timp cât are contract, noi suntem profesioniști, nu facem așa cum s-a presupus, cum au vrut să creadă unii, că-l vom sancționa pentru că nu a semnat. Nu există așa ceva la noi!

Nu vreau să discut despre destinații, suntem în plin campionat. Am evitat să discut despre Otele, Manea și ceilalți. Deocamdată trebuie să demonstrăm pe teren că merităm să jucăm la Manchester City sau Bayern Munchen„, a spus Cristi Balaj la digisport.ro.

Cristi Manea, anunț despre plecarea de la CFR Cluj după 1-1 cu Sepsi

Cristi Manea a făcut un anunț despre plecarea de la CFR Cluj după 1-1 cu Sepsi. Fundașul echipei lui Adrian Mutu a oferit prima reacție, după ce echipa sa a făcut un nou pas greșit în lupta pentru titlu.

Reclamă

Fundașul a vorbit inițial despre partidă și a spus că jucătorii sunt supărați pentru că nu au reușit să obțină cele 3 puncte, în partida de la Sf. Gheorghe. Legat de transfer, Manea a spus că nu știe nimic despre interesul lui Galatasaray și că, în momentul de față, vrea să dea totul la CFR Cluj.

„Suntem supărați că nu am reușit să câștigăm. Trebuia să marcăm, am avut în prima repriză o ocazie mare de 1-0. Ei s-au autodepășit, au jucat foarte bine. Acum trebuie să câștigăm la Hunedoara, pentru a ne califica în Cupă.

Eu cred că nu am avut șansă în meciurile astea. Cu Craiova dacă era 3, 4-0 nu se supăra nimeni. Poate în alte meciuri și noi am avut noroc. Se pot întâmpla multe, mai sunt 8 etape. Astăzi ne-a lipsit șansa și inspirația.

Reclamă 4 / 0/3

Vrem să mergem mai departe, cu echipa națională. Trebuie să o luăm treptat, am întâlnit două echipe bune acum, cu jucători calitiativi. Așa va fi și la EURO. O să dăm totul. Noi care am fost și la tineret suntem cam visători.

(n.r. despre un posibil transfer la Galatasaray) Nu știu nimic, eu sunt concentrat aici. Voi da tot ce am mai bun, până la capăt!”, a spus Cristi Manea, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și