Închide meniul

Dumitru Dragomir anunţă „jihadul” pregătit de Gigi Becali pentru Dan Şucu: „Ce o fi la gura lui! Mă distrez 4 luni!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 martie 2024, 14:53

Reclamă
Dumitru Dragomir anunţă „jihadul pregătit de Gigi Becali pentru Dan Şucu: „Ce o fi la gura lui! Mă distrez 4 luni!

Dumitru Dragomir anunţă "jihadul" pregătit de Gigi Becali pentru Dan Şucu

Dan Şucu şi Gigi Becali / Colaj Hepta

Dumitru Dragomir anunţă „jihadul” pregătit de Gigi Becali pentru Dan Şucu, în cazul în care FCSB va lua titlul, iar Rapid nu se va clasa în primele 3 echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că Dan Şucu a „riscat” în momentul în care a spus că e „Liga Becali”. Fostul şef al Ligii e de părere că Gigi Becali nu va rămâne dator şi îi va da replica la finalul sezonului.

Dumitru Dragomir anunţă „jihadul” pregătit de Gigi Becali pentru Dan Şucu

„Dacă a făcut-o pentru notorietate, pentru publicitate, n-a greșit. Dar dacă a făcut-o din răutate, a greșit. Însă Gigi a început să învețe. Îl doare la bască pe Gigi… Ăsta n-are frică. E operat de frică. Nu-i e frică de nimeni.

Ăstuia numai de el trebuie să-i fie frică. Că el face greșeli. Dar dacă ia campionatul FCSB și Rapidul vine pe locul 3-4, ce-o fi la gura lui Gigi… Dacă nu mă distrez vreo 3-4 luni de acum înainte”, a spus Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Dan Șucu, acuzații incredibile la adresa lui Gigi Becali: „A hotărât că nu se mai poate. Încalcă 4 sau 5 articole de regulament”

Dan Șucu a făcut acuzații incredibile la adresa lui Gigi Becali. Acționarul majoritar de la FCSB a comentat declarațiile lui Victor Angelescu, acționarul minoritar al giuleștenilor, despre Marius Ștefănescu. Jucătorul lui Sepsi a ratat un nou meci împotriva liderului din Liga 1, lucru care a ridicat mari semne de întrebare dinspre tabăra celor de la Rapid.

Reclamă

Dan Șucu a avut un discurs dur la adresa lui Gigi Becali, pe care îl acuză că negociază pentru diferiți jucători din Liga 1 în afara perioadei de mercato, pentru a evita ca aceștia să joace împotriva echipei lui.

Dan Șucu i-a dat ca exemplu pe Baba Alhassan și Luis Phelipe, jucători care au ajuns la FCSB în această iarnă. Cu toate acestea, formația roș-albastră a bătut palma cu FC Hermannstadt și Poli Iași înainte ca perioada de transferuri să înceapă, iar cei doi nu au mai evoluat în meciurile cu FCSB de la finalul anului 2023.

„E o acuzație gravă, da (n.r. ce a zis Victor Angelescu despre Ștefănescu), dar cu o nuanță importantă. Dacă acolo s-a perceput ca o acuză pe care ar face-o Victor (n.r. – Victor Angelescu) față de club, față de Dioszegi. 

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a hotărât că nu se mai poate, mă duc și lupt și îl ating pe cel mai bun jucător de la adversari. În timpul campionatului nu există discuții despre transferuri. A venit Baba Alhassan, meciul cu Sibiu, negociere. El nu a jucat, iar meciul s-a jucat. Următorul adversar, Iași. Luis Phelipe nu a jucat. Despre ce vorbim? Strategie? Încalcă cel puțin 4 sau 5 articole de regulament. Am motive să cred că a făcut același lucru și cu Ștefănescu”, a declarat Dan Șucu.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:28 Real Madrid – Alaves LIVE TEXT (22:30)! Ianis Hagi este titular în meciul de pe Santiago Bernabeu 21:28 LIVE TEXTTottenham – Manchester City se joacă ACUM! Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros 19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri 19:21 Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!” Vezi toate știrile
Citește și