Închide meniul

Dumitru Dragomir anunţă „jihadul” pregătit de Gigi Becali pentru Dan Şucu: „Ce o fi la gura lui! Mă distrez 4 luni!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 martie 2024, 14:53

Reclamă
Dumitru Dragomir anunţă „jihadul pregătit de Gigi Becali pentru Dan Şucu: „Ce o fi la gura lui! Mă distrez 4 luni!

Dumitru Dragomir anunţă "jihadul" pregătit de Gigi Becali pentru Dan Şucu

Dan Şucu şi Gigi Becali / Colaj Hepta

Dumitru Dragomir anunţă „jihadul” pregătit de Gigi Becali pentru Dan Şucu, în cazul în care FCSB va lua titlul, iar Rapid nu se va clasa în primele 3 echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că Dan Şucu a „riscat” în momentul în care a spus că e „Liga Becali”. Fostul şef al Ligii e de părere că Gigi Becali nu va rămâne dator şi îi va da replica la finalul sezonului.

Dumitru Dragomir anunţă „jihadul” pregătit de Gigi Becali pentru Dan Şucu

„Dacă a făcut-o pentru notorietate, pentru publicitate, n-a greșit. Dar dacă a făcut-o din răutate, a greșit. Însă Gigi a început să învețe. Îl doare la bască pe Gigi… Ăsta n-are frică. E operat de frică. Nu-i e frică de nimeni.

Ăstuia numai de el trebuie să-i fie frică. Că el face greșeli. Dar dacă ia campionatul FCSB și Rapidul vine pe locul 3-4, ce-o fi la gura lui Gigi… Dacă nu mă distrez vreo 3-4 luni de acum înainte”, a spus Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Dan Șucu, acuzații incredibile la adresa lui Gigi Becali: „A hotărât că nu se mai poate. Încalcă 4 sau 5 articole de regulament”

Dan Șucu a făcut acuzații incredibile la adresa lui Gigi Becali. Acționarul majoritar de la FCSB a comentat declarațiile lui Victor Angelescu, acționarul minoritar al giuleștenilor, despre Marius Ștefănescu. Jucătorul lui Sepsi a ratat un nou meci împotriva liderului din Liga 1, lucru care a ridicat mari semne de întrebare dinspre tabăra celor de la Rapid.

Reclamă

Dan Șucu a avut un discurs dur la adresa lui Gigi Becali, pe care îl acuză că negociază pentru diferiți jucători din Liga 1 în afara perioadei de mercato, pentru a evita ca aceștia să joace împotriva echipei lui.

Dan Șucu i-a dat ca exemplu pe Baba Alhassan și Luis Phelipe, jucători care au ajuns la FCSB în această iarnă. Cu toate acestea, formația roș-albastră a bătut palma cu FC Hermannstadt și Poli Iași înainte ca perioada de transferuri să înceapă, iar cei doi nu au mai evoluat în meciurile cu FCSB de la finalul anului 2023.

„E o acuzație gravă, da (n.r. ce a zis Victor Angelescu despre Ștefănescu), dar cu o nuanță importantă. Dacă acolo s-a perceput ca o acuză pe care ar face-o Victor (n.r. – Victor Angelescu) față de club, față de Dioszegi. 

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a hotărât că nu se mai poate, mă duc și lupt și îl ating pe cel mai bun jucător de la adversari. În timpul campionatului nu există discuții despre transferuri. A venit Baba Alhassan, meciul cu Sibiu, negociere. El nu a jucat, iar meciul s-a jucat. Următorul adversar, Iași. Luis Phelipe nu a jucat. Despre ce vorbim? Strategie? Încalcă cel puțin 4 sau 5 articole de regulament. Am motive să cred că a făcut același lucru și cu Ștefănescu”, a declarat Dan Șucu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și