Închide meniul

Dan Șucu, acuzații incredibile la adresa lui Gigi Becali: „A hotărât că nu se mai poate. Încalcă 4 sau 5 articole de regulament”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 19 martie 2024, 20:52

Dan Șucu, acuzații incredibile la adresa lui Gigi Becali: „A hotărât că nu se mai poate. Încalcă 4 sau 5 articole de regulament

Dan Șucu, acuzații incredibile la adresa lui Gigi Becali: "A hotărât că nu se mai poate. Încalcă 4 sau 5 articole de regulament"

Dan Șucu și Gigi Becali / Colaj Antena Sport și Hepta

Dan Șucu a făcut acuzații incredibile la adresa lui Gigi Becali. Acționarul majoritar de la FCSB a comentat declarațiile lui Victor Angelescu, acționarul minoritar al giuleștenilor, despre Marius Ștefănescu. Jucătorul lui Sepsi a ratat un nou meci împotriva liderului din Liga 1, lucru care a ridicat mari semne de întrebare dinspre tabăra celor de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu a avut un discurs dur la adresa lui Gigi Becali, pe care îl acuză că negociază pentru diferiți jucători din Liga 1 în afara perioadei de mercato, pentru a evita ca aceștia să joace împotriva echipei lui.

Dan Șucu, acuzații incredibile la adresa lui Gigi Becali: „Încalcă 4 sau 5 articole de regulament”

Dan Șucu i-a dat ca exemplu pe Baba Alhassan și Luis Phelipe, jucători care au ajuns la FCSB în această iarnă. Cu toate acestea, formația roș-albastră a bătut palma cu FC Hermannstadt și Poli Iași înainte ca perioada de transferuri să înceapă, iar cei doi nu au mai evoluat în meciurile cu FCSB de la finalul anului 2023:

„E o acuzație gravă, da (n.r. ce a zis Victor Angelescu despre Ștefănescu). dar cu o nuanță importantă. Dacă acolo s-a perceput ca o acuză pe care ar face-o Victor (n.r. – Victor Angelescu) față de club, față de Dioszegi. 

FCSB a hotărât că nu se mai poate, mă duc și lupt și îl ating pe cel mai bun jucător de la adversari. În timpul campionatului nu există discuții despre transferuri. A venit Baba Alhassan, meciul cu Sibiu, negociere. El nu a jucat, iar meciul s-a jucat. Următorul adversar, Iași. Luis Phelipe nu a jucat. Despre ce vorbim? Strategie? Încalcă cel puțin 4 sau 5 articole de regulament. Am motive să cred că a făcut același lucru și cu Ștefănescu”, a declarat Dan Șucu, la digisport.ro.

Reclamă

Dan Șucu, despre interesul pentru Louis Munteanu: „Nu am scos un cuvânt din respect pentru Hagi

Șucu a vorbit și despre interesul lui Rapid pentru Louis Munteanu. Acționarul majoritar de la Rapid a precizat însă că echipa sa a luat legătura cu Fiorentina, clubul de care aparține Munteanu, cu o lună înainte ca echipa sa să întâlnească Farul. Mai mult, acesta a declarat că cei de la Rapid nu au spus nimic despre acest interes din respect pentru competiție și pentru Gică Hagi:

„Noi am luat legătura cu Fiorentina de o lună (n.r. despre Louis Munteanu). Noi nu am scos un cuvânt din respect pentru Hagi și pentru competiție. Băiatul a venit și ne-a dat două goluri acasă. Doar Fiorentina a știut, el nu cred. Din respect, asta e atitudinea noastră. A venit Micovschi de la Arad, a jucat și era să ne încurce”, a mai spus Dan Șucu.

Victor Angelescu, atac fără precedent la Gigi Becali

Finanţatorul Rapidului l-a arătat cu degetul pe Marius Ştefănescu, starul lui Sepsi care este suspendat pentru meciul cu liderul Ligii 1. Mijlocaşul a fost dorit cu insistenţă în vară de Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Sper să mă îndoiesc, dar e clar că va câștiga FCSB. Au câștigat ultimele 6 meciuri, i-au bătut cam peste tot, iar faptul că cel mai bun jucător al lor ia galben în minutul 94, după ce dă gol în minutul 92, e o coincidență prea mare pentru mine.

Mă refer la Ștefănescu, da. Dai gol în minutul 92, iar în 94 iei galben, știind cu cine urmează să joci și că în următorul meci o să fii suspendat.

Ștefănescu nu joacă de 3 meciuri cu ei, e ba răcit, ba suspendat. Eu, sincer, mă aștept – și dacă au făcut asta, îi felicit – ca de la vară Ștefănescu să treacă la FCSB. Sincer, mai clar…

Să fie o coincidență? Nu cred în coincidențe de genul ăsta. A luat galben în 94, când erau deja calificați în play-off, un galben stupid, e cel mai bun jucător al lor. Dacă aș spune că este o prostie imensă înseamnă că a făcut-o de vreo 3 ori, că el nu prea joacă cu FCSB. Probabil transferul e deja făcut”, a declarat Victor Angelescu pentru primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și