Închide meniul

Irina Begu s-a calificat în finala turneului de la Antalya! Victorie după două ore în semifinale

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2024, 15:42

Reclamă
Irina Begu s-a calificat în finala turneului de la Antalya! Victorie după două ore în semifinale

Irina Begu s-a calificat în finala turneului de la Antalya

Irina Begu, în timpul unui meci/ Profimedia

Irina Begu s-a calificat în finala turneului de la Antalya, turneu dotat cu premii totale de 115.000 de dolari. Românca a învins-o pe japoneza Moyuka Uchijima cu 7-5, 6-2 în penultimul act.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turneul de la Antalya este primul la care participă Irina Begu, după o pauză de şase luni. Ultimul turneu la care participase românca era US Open.

Irina Begu s-a calificat în finala turneului de la Antalya

Irina Begu (33 ani, 126 WTA), a patra favorită a turneului de la Antalya, s-a impus după două ore de joc în faţa japonezei Moyuka Uchijima.

Românca a reuşit să salveze o minge de set la 5-4 pentru niponă (22 ani, 151 WTA) în primul set.

Begu şi-a asigurat un cec de 8.000 de dolari şi 81 de puncte WTA, iar în finală o va înfrunta pe spaniola Jessica Bouzas Maneiro (27 ani, 121 WTA).

Reclamă

Simona Halep nu va juca pentru România, în Billie Jean King Cup

Simona Halep nu va juca pentru România, în barajul cu Ucraina, din Billie Jean King Cup. Aceasta s-a retras din cauza unor probleme medicale cu care se confruntă.

Simona Halep se resimte, după primul meci oficial jucat. Românca a revenit pe teren în această lună, după o pauză de un an şi jumătate. Simona Halep a bifat un singur meci, după ce a revenit pe teren. Românca a fost eliminată în primul tur de la Miami de către Paula Badosa.

Imediat după ce şi-a anunţat revenirea pe teren, Horia Tecău a convocat-o pe Simona Halep în echipa României de Billie Jean King Cup. Românca avea nevoie să reprezinte România în barajul cu Ucraina pentru a spera la o participare la Jocurile Olimpice.

Reclamă 4 / 0/3

Participarea în Billie Jean King Cup era o condiţie esenţială pentru ca Simona Halep să poată participa la Jocurile Olimpice. Românca însă mai are şanse să reprezinte România la Paris, în cazul în care va prinde unul dintre cele două locuri rezervate pentru câştigătoarele de Grand Slam. Alte două locuri sunt rezervate de organizatori pentru campioanele olimpice.

Federaţia Română de Tenis a făcut anunţul despre Simona Halep, dezvăluind faptul că românca s-a accidentat, acesta fiind motivul pentru care nu va putea juca contra Ucrainei.

Din motive medicale, Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la confruntarea Billie Jean King Cup împotriva echipei Ucrainei! Însănătoșire rapidă, Simona Halep”, a transmis FRT, pe pagina oficială de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 Palermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 21:20 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 21:19 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! El e eroul „câinilor” în turul barajului de pe Arena Naţională 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” Vezi toate știrile
Citește și