Închide meniul

Irina Begu s-a calificat în finala turneului de la Antalya! Victorie după două ore în semifinale

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2024, 15:42

Irina Begu s-a calificat în finala turneului de la Antalya! Victorie după două ore în semifinale

Irina Begu s-a calificat în finala turneului de la Antalya

Irina Begu, în timpul unui meci/ Profimedia

Irina Begu s-a calificat în finala turneului de la Antalya, turneu dotat cu premii totale de 115.000 de dolari. Românca a învins-o pe japoneza Moyuka Uchijima cu 7-5, 6-2 în penultimul act.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turneul de la Antalya este primul la care participă Irina Begu, după o pauză de şase luni. Ultimul turneu la care participase românca era US Open.

Irina Begu s-a calificat în finala turneului de la Antalya

Irina Begu (33 ani, 126 WTA), a patra favorită a turneului de la Antalya, s-a impus după două ore de joc în faţa japonezei Moyuka Uchijima.

Românca a reuşit să salveze o minge de set la 5-4 pentru niponă (22 ani, 151 WTA) în primul set.

Begu şi-a asigurat un cec de 8.000 de dolari şi 81 de puncte WTA, iar în finală o va înfrunta pe spaniola Jessica Bouzas Maneiro (27 ani, 121 WTA).

Reclamă

Simona Halep nu va juca pentru România, în Billie Jean King Cup

Simona Halep nu va juca pentru România, în barajul cu Ucraina, din Billie Jean King Cup. Aceasta s-a retras din cauza unor probleme medicale cu care se confruntă.

Simona Halep se resimte, după primul meci oficial jucat. Românca a revenit pe teren în această lună, după o pauză de un an şi jumătate. Simona Halep a bifat un singur meci, după ce a revenit pe teren. Românca a fost eliminată în primul tur de la Miami de către Paula Badosa.

Imediat după ce şi-a anunţat revenirea pe teren, Horia Tecău a convocat-o pe Simona Halep în echipa României de Billie Jean King Cup. Românca avea nevoie să reprezinte România în barajul cu Ucraina pentru a spera la o participare la Jocurile Olimpice.

Reclamă 4 / 0/3

Participarea în Billie Jean King Cup era o condiţie esenţială pentru ca Simona Halep să poată participa la Jocurile Olimpice. Românca însă mai are şanse să reprezinte România la Paris, în cazul în care va prinde unul dintre cele două locuri rezervate pentru câştigătoarele de Grand Slam. Alte două locuri sunt rezervate de organizatori pentru campioanele olimpice.

Federaţia Română de Tenis a făcut anunţul despre Simona Halep, dezvăluind faptul că românca s-a accidentat, acesta fiind motivul pentru care nu va putea juca contra Ucrainei.

Din motive medicale, Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la confruntarea Billie Jean King Cup împotriva echipei Ucrainei! Însănătoșire rapidă, Simona Halep”, a transmis FRT, pe pagina oficială de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și