Închide meniul

Simona Halep nu va juca pentru România, în Billie Jean King Cup! Anunţul de ultim moment făcut

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2024, 12:37

Simona Halep nu va juca pentru România, în Billie Jean King Cup! Anunţul de ultim moment făcut

Simona Halep nu va juca pentru România, în barajul cu Ucraina, din Billie Jean King Cup

Simona Halep, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Simona Halep nu va juca pentru România, în barajul cu Ucraina, din Billie Jean King Cup. Aceasta s-a retras din cauza unor probleme medicale cu care se confruntă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep se resimte, după primul meci oficial jucat. Românca a revenit pe teren în această lună, după o pauză de un an şi jumătate

Simona Halep nu va juca pentru România, în Billie Jean King Cup

Simona Halep a bifat un singur meci, după ce a revenit pe teren. Românca a fost eliminată în primul tur de la Miami de către Paula Badosa.

Imediat după ce şi-a anunţat revenirea pe teren, Horia Tecău a convocat-o pe Simona Halep în echipa României de Billie Jean King Cup. Românca avea nevoie să reprezinte România în barajul cu Ucraina pentru a spera la o participare la Jocurile Olimpice.

Participarea în Billie Jean King Cup era o condiţie esenţială pentru ca Simona Halep să poată participa la Jocurile Olimpice. Românca însă mai are şanse să reprezinte România la Paris, în cazul în care va prinde unul dintre cele două locuri rezervate pentru câştigătoarele de Grand Slam. Alte două locuri sunt rezervate de organizatori pentru campioanele olimpice.

Reclamă

Federaţia Română de Tenis a făcut anunţul despre Simona Halep, dezvăluind faptul că românca s-a accidentat, acesta fiind motivul pentru care nu va putea juca contra Ucrainei.

„Din motive medicale, Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la confruntarea Billie Jean King Cup împotriva echipei Ucrainei! Însănătoșire rapidă, Simona Halep”, a transmis FRT, pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep nu va participa la Stuttgart

Simona Halep nu va participa la Stuttgart, turneu care va avea loc în perioada 13-21 aprilie şi care face parte din categoria WTA 500. La turneele din această categorie, organizatorii pot acorda doar 4 wildcard-uri, lucru pe care l-au făcut deja.

Simona Halep nu se regăseşte pe lista jucătoarelor care au primit wildcard la turneul din Germania, aşa că rămâne de văzut unde va evolua fostul număr 1 WTA, după ce a revenit în circuit la Miami.

Jucătoarele germane de tenis Angelique Kerber, Tatjana Maria şi Laura Siegemund au primit wild card pentru turneul WTA de la Stuttgart, de luna viitoare, fel ca britanica Emma Răducanu, fostă campioană la US Open, au anunţat joi organizatorii, citaţi de DPA, potrivit agerpres.ro.

Laura Siegemund şi Tatjana Maria au primit acces direct pe tabloul principal al acestui turneu, pe care figurează numeroase nume importante, în condiţiile în care nu ar fi putut juca în calificări deoarece vor reprezenta Germania în Billie Jean King Cup, în Brazilia, pe 12 şi 13 aprilie. Turneul indoor de la Stuttgart, pe zgură, va avea loc între 15 şi 21 aprilie.

Siegemund este campioana din 2017 de la Stuttgart, după ce a învins-o în semifinale pe românca Simona Halep.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și