Închide meniul

Tony Da Silva va fi noul antrenor al lui Poli Iaşi! Anunţul conducerii: „Va fi un De Zerbi de România”

Alex Masgras Publicat: 31 martie 2024, 13:57

Reclamă
Tony Da Silva va fi noul antrenor al lui Poli Iaşi! Anunţul conducerii: „Va fi un De Zerbi de România

Tony Da Silva va fi noul antrenor al lui Poli Iaşi! Anunţul conducerii: "Va fi un De Zerbi de România"

Tony Da Silva / Profimedia

Tony Da Silva va fi noul antrenor al lui Poli Iaşi! Conducerea clubului din Copou a anunţat că fostul jucător de la CFR Cluj va prelua echipa, asta după ce Leo Grozavu s-a despărţit de Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă, Poli Iaşi a pierdut pe terenul celor de la FC Botoşani, ultima clasată din play-out, iar acest rezultat a dus la despărţirea de Leo Grozavu, antrenorul care a readus-o pe Poli Iaşi în prima ligă.

Tony Da Silva va fi noul antrenor al lui Poli Iaşi! Anunţul conducerii: „Va fi un De Zerbi de România”

Cornel Şfaiţer, preşedintele Consiliului Director al celor de la Poli Iaşi, a confirmat că fostul jucător de la CFR Cluj va prelua echipa şi a explicat cum a ajuns conducerea clubului la această opţiune:

„A trebuit să ne mișcăm rapid pentru a scoate echipa din criză. Nu aveam timp să stăm după vreun antrenor, indiferent de cota lui. Noul tehnician trebuie să aibă timp să pregătească meciul cu FC U Craiova 1948, pe care trebuie să-l câștigăm. Din multitudinea de propuneri care au venit pe adresa noastră ne-am decis asupra lui Tony.

În ultimii ani am primit numeroase referințe pozitive despre cum lucrează. Are același spirit de luptător pe care-l etala ca jucător, este foarte preocupat de a se perfecționa, are licența PRO, a învățat de la nume mari ale fotbalului portughez, cu care e prieten.

Reclamă

A contat enorm și faptul că vorbește româna și alte limbi de circulație internațională, precum și faptul că a urmărit mereu campionatul nostru, fiind la curent cu tot ce se întâmplă. Eu am încredere că Tony va fi un De Zerbi de România”, a declarat Cornel Şfaiţer, potrivit gsp.ro.

Tony Da Silva, ajuns la 43 de ani, a antrenat ultima oară la Montalegre, în liga a treia din Portugalia. El cunoaşte bine fotbalul românesc, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători de la CFR Cluj în perioada 2007-2011.

Leo Grozavu nu mai este antrenorul lui Poli Iași

Oficialii formației din Copou au anunțat, prin intermediul unui comunicat, faptul că Leo Grozavu nu mai este antrenorul echipei. Potrivit acestora, despărțirea dintre cele două părți a fost una amiabilă.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne pare rău, Leo Grozavu! Rămânem prieteni!

În această seară, conducătorii clubului nostru și antrenorul Leo Grozavu au hotărât, de comun acord, după o ședință, încheierea mandatului tehnicianului la cârma echipei noastre după 17 luni și 16 zile de la începutul activității de antrenor principal în Copou, 14 octombrie 2022.

Îi mulțumim lui Leo pentru momentele de neuitat trăite cu el la conducerea tehnică – promovarea în Superligă, succesele din acest sezon, promovarea și dezvoltarea tinerilor jucători încununată cu selecții la loturile naționale.
Pentru acestea și multe altele îți suntem recunoscători, Leo Grozavu! Îți dorim multe realizări pe toate planurile!”, au anunțat oficialii din Moldova, pe site-ul oficial.

În cariera sa de antrenor, Leo Grozavu le-a mai pregătit pe: Armătura Zalău, U Cluj, Minaur Baia Mare, FC Botoșani. Luceafărul Oradea, FC Botoșani, Gaz Metan, ACS Poli Timișoara, Petrolul și Sepsi.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi LIVE TEXT, ora 20:30, finala Cupei României. Miza e uriaşă: trofeul şi un loc în Europa League 11:03 Adi Mutu, verdict despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Marea problemă pe care o are golgheterul lui Gică Hagi 10:36 Xavi, asalt total pentru transferul unui star de la Liverpool! Barcelona poate profita de plecarea lui Jurgen Klopp 10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie din lumea şahului 9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” 9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia Vezi toate știrile
Citește și