Închide meniul

Tony Da Silva va fi noul antrenor al lui Poli Iaşi! Anunţul conducerii: „Va fi un De Zerbi de România”

Alex Masgras Publicat: 31 martie 2024, 13:57

Reclamă
Tony Da Silva va fi noul antrenor al lui Poli Iaşi! Anunţul conducerii: „Va fi un De Zerbi de România

Tony Da Silva va fi noul antrenor al lui Poli Iaşi! Anunţul conducerii: "Va fi un De Zerbi de România"

Tony Da Silva / Profimedia

Tony Da Silva va fi noul antrenor al lui Poli Iaşi! Conducerea clubului din Copou a anunţat că fostul jucător de la CFR Cluj va prelua echipa, asta după ce Leo Grozavu s-a despărţit de Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă, Poli Iaşi a pierdut pe terenul celor de la FC Botoşani, ultima clasată din play-out, iar acest rezultat a dus la despărţirea de Leo Grozavu, antrenorul care a readus-o pe Poli Iaşi în prima ligă.

Tony Da Silva va fi noul antrenor al lui Poli Iaşi! Anunţul conducerii: „Va fi un De Zerbi de România”

Cornel Şfaiţer, preşedintele Consiliului Director al celor de la Poli Iaşi, a confirmat că fostul jucător de la CFR Cluj va prelua echipa şi a explicat cum a ajuns conducerea clubului la această opţiune:

„A trebuit să ne mișcăm rapid pentru a scoate echipa din criză. Nu aveam timp să stăm după vreun antrenor, indiferent de cota lui. Noul tehnician trebuie să aibă timp să pregătească meciul cu FC U Craiova 1948, pe care trebuie să-l câștigăm. Din multitudinea de propuneri care au venit pe adresa noastră ne-am decis asupra lui Tony.

În ultimii ani am primit numeroase referințe pozitive despre cum lucrează. Are același spirit de luptător pe care-l etala ca jucător, este foarte preocupat de a se perfecționa, are licența PRO, a învățat de la nume mari ale fotbalului portughez, cu care e prieten.

Reclamă

A contat enorm și faptul că vorbește româna și alte limbi de circulație internațională, precum și faptul că a urmărit mereu campionatul nostru, fiind la curent cu tot ce se întâmplă. Eu am încredere că Tony va fi un De Zerbi de România”, a declarat Cornel Şfaiţer, potrivit gsp.ro.

Tony Da Silva, ajuns la 43 de ani, a antrenat ultima oară la Montalegre, în liga a treia din Portugalia. El cunoaşte bine fotbalul românesc, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători de la CFR Cluj în perioada 2007-2011.

Leo Grozavu nu mai este antrenorul lui Poli Iași

Oficialii formației din Copou au anunțat, prin intermediul unui comunicat, faptul că Leo Grozavu nu mai este antrenorul echipei. Potrivit acestora, despărțirea dintre cele două părți a fost una amiabilă.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne pare rău, Leo Grozavu! Rămânem prieteni!

În această seară, conducătorii clubului nostru și antrenorul Leo Grozavu au hotărât, de comun acord, după o ședință, încheierea mandatului tehnicianului la cârma echipei noastre după 17 luni și 16 zile de la începutul activității de antrenor principal în Copou, 14 octombrie 2022.

Îi mulțumim lui Leo pentru momentele de neuitat trăite cu el la conducerea tehnică – promovarea în Superligă, succesele din acest sezon, promovarea și dezvoltarea tinerilor jucători încununată cu selecții la loturile naționale.
Pentru acestea și multe altele îți suntem recunoscători, Leo Grozavu! Îți dorim multe realizări pe toate planurile!”, au anunțat oficialii din Moldova, pe site-ul oficial.

În cariera sa de antrenor, Leo Grozavu le-a mai pregătit pe: Armătura Zalău, U Cluj, Minaur Baia Mare, FC Botoșani. Luceafărul Oradea, FC Botoșani, Gaz Metan, ACS Poli Timișoara, Petrolul și Sepsi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și