Închide meniul

Leo Grozavu nu mai este antrenorul lui Poli Iași! Anunțul oficial: „Ne pare rău! Rămânem prieteni”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 30 martie 2024, 21:44

Leo Grozavu nu mai este antrenorul lui Poli Iași! Anunțul oficial: Ne pare rău! Rămânem prieteni”

Leo Grozavu nu mai este antrenorul lui Poli Iași.

Leo Grozavu / Profimedia

Leo Grozavu nu mai este antrenorul lui Poli Iași. Tehnicianul a devenit liber de contract, după despărțirea de formația din Copou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimul meci al lui Grozavu, pe banca lui Poli Iași, a fost cel cu FC Botoșani. Partida s-a încheiat cu victoria elevilor lui Bogdan Andone, cu scorul de 2-1.

Leo Grozavu nu mai este antrenorul lui Poli Iași

Oficialii formației din Copou au anunțat, prin intermediul unui comunicat, faptul că Leo Grozavu nu mai este antrenorul echipei. Potrivit acestora, despărțirea dintre cele două părți a fost una amiabilă.

„Ne pare rău, Leo Grozavu! Rămânem prieteni!

În această seară, conducătorii clubului nostru și antrenorul Leo Grozavu au hotărât, de comun acord, după o ședință, încheierea mandatului tehnicianului la cârma echipei noastre după 17 luni și 16 zile de la începutul activității de antrenor principal în Copou, 14 octombrie 2022.

Reclamă

Îi mulțumim lui Leo pentru momentele de neuitat trăite cu el la conducerea tehnică – promovarea în Superligă, succesele din acest sezon, promovarea și dezvoltarea tinerilor jucători încununată cu selecții la loturile naționale.
Pentru acestea și multe altele îți suntem recunoscători, Leo Grozavu! Îți dorim multe realizări pe toate planurile!”, au anunțat oficialii din Moldova, pe site-ul oficial.

În cariera sa de antrenor, Leo Grozavu le-a mai pregătit pe: Armătura Zalău, U Cluj, Minaur Baia Mare, FC Botoșani. Luceafărul Oradea, FC Botoșani, Gaz Metan, ACS Poli Timișoara, Petrolul și Sepsi.

Bogdan Andone, în lacrimi după ce Botoșani a câștigat derby-ul Moldovei

Bogdan Andone a fost surprins în lacrimi, după ce Botoșani a câștigat derby-ul Moldovei. Echipa patronată de Valeriu Iftime a obținut 3 puncte importante și speră la salvarea de la retrogradare.

Reclamă 4 / 0/3

Partida dintre FC Botoșani și Poli Iași s-a încheiat cu scorul de 2-1. Gazdele au revenit de la 0-1, în duelul care a contat pentru etapa cu numărul 2 din playout.

După fluierul final al duelului de la Botoșani, Bogdan Andone s-a pus în genunchi, cu mâinile la ochi și a izbucnit în plâns, având în vedere faptul că echipa sa nu a mai câștigat niciun meci oficial din luna decembrie.

La interviul de la finalul meciului, Andone a spus că jucătorii săi merită lăudați pentru că au dat dovadă de mare caracter și personalitate.

”Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru că au fost în număr mare alături de noi. Au împins echipa din spate. Vreau să îi felicit pe jucători pentru cum au abordat echipa. Am făcut o partidă bună spre foarte bună.

Au dat dovadă de mare caracter și personalitate. Merită felicitați din drum. Nu e simplu să joci în situația și în poziția în care suntem noi. Eu zic că echipa a făcut partide bune. Ne-a lipsit rezultatul. Nu e ușor să fii egalat sau învins în prelungiri.

Eu știu cât muncesc și cât de dificil e. Mai sunt de jucat meciuri din etapă. E clar că avem nevoie și de jocul rezultatelor. Sper să avem șansă din punctul ăsta de vedere. Trebuie să arătăm ca astăzi în fiecare meci.”, a spus Bogdan Andone, la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și