Închide meniul
Foto

„Bă, dereglatule, tu ai sunat-o pe nevastă-mea la ora asta?” Un jucător de la FCSB, val de injurii și de cuvinte obscene

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2024, 16:30

Reclamă
„Bă, dereglatule, tu ai sunat-o pe nevastă-mea la ora asta?” Un jucător de la FCSB, val de injurii și de cuvinte obscene

Un jucător de la FCSB, val de injurii și de cuvinte obscene

Ionuţ Panţîru şi soţia lui / Instagram

Un jucător de la FCSB, care a ratat deplasarea la Ovidiu, a avut un val de injurii și de cuvinte obscene. Dialogul, care nu poate fi reprodus în totalitate, s-a viralizat imediat. Ionuţ Panţîru a fost cel care riscă să intre definitiv în dizgraţia lui Gigi Becali

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă seara, cu o zi înainte de derby-ul Farul – FCSB, Ionuţ Panţîru a avut un dialog incredibil pe un canal de stream. Chiar dacă a părut a fi o discuţie amicală, fotbalistul de 28 de ani a folosit multe vulgarităţi.

Un jucător de la FCSB, val de injurii și de cuvinte obscene

Ionuţ Panţîru i-a reproşat lui Ţincuşe Alexandru, pe canalul de youtube „Str3su”, că a sunat-o pe soţia lui în miez de noapte, anunţă fanatik.ro.

Panţîru, care a suferit mai multe accidentări în ultimii ani, a dezvăluit şi care a fost motivul pentru care nu a fost în lotul FCSB-ului în meciul cu Farul.

Ţincuşe: „Panțîre, spune!”
Panțăru: „Bă, dereglatule, tu ai sunat-o pe nevastă-mea la ora asta ***?”.
Ţincuşe: „Am greșit numărul, ***. Mergi cu mine la Major?”
Panțîru: „Nu merg la niciun Major, am mâna în ghips. Am orteză la mână?”

Reclamă

„Iar s-a accidentat?!”, a fost replica unui alt individ.

Panțîru: „M-am lovit ieri la antrenament”.
Țincușe: „Hai, Panțîre, ***. Vino cu mine la Major”.
Panțîru: „Bă, am mâna în orteză. Ești prost?”
Țincușe: „Panțîre, *** în orteza ta. Îmi cer scuze că am sunat-o pe nevastă-ta”.
Panțîru: „Nu merg, mă. Ești dereglat. Nu o mai suna pe nevastă-mea la ora asta. Hai, pa, că ești mort!”

Ionuţ Panţîru, emoţionat până la lacrimi când a vorbit despre sacrificiile făcute de soţia lui

La începutul acestui an, Ionuţ Panţîru a revenit în lotul FCSB-ului şi a fost emoţionat până la lacrimi când a vorbit despre sacrificiile făcute de soţia lui. Fundaşul stânga a trecut prin momente extrem de grele şi anunţă că a depăşit această perioadă cu ajutorul marii lui iubiri.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuţ Panţîru este căsătorit cu Alexandra Ioana Banciu (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), o handbalistă care a reprezentat România la nivel de junioare. Cei doi şi-au unit destinele în 2022, iar naş de cununie le-a fost chiar Mihai Pintilii.

Panţîru a avut grave probleme medicale după o accidentare horror suferită într-un meci cu Sepsi. A avut nevoie de trei operaţii şi de doi ani de recuperare pentru a fi din nou apt de joc. Alexandra i-a fost alături şi l-a încurajat să lupte pentru marele vis. Panţîru speră să îi aducă, la finalul sezonului, medalia de campion.

Alexandra? De nedescris! Nu am cuvinte să îi mulţumesc. Tot timpul a fost aproape de mine, tot timpul a stat cu gura pe mine să mă antrenez, să fiu focusat, pentru că doar aşa pot să revin. O mare parte, cea mai mare parte ei i se datorează!

Alexandra are cel mai mare merit pentru că mi-am revenit şi am ajuns să joc din nou şi să fiu alături de echipă. Tot timpul a fost lângă mine, şi la suferinţă, şi la bucurii! A trecut şi ea prin momente foarte grele alături de mine, pentru că toată perioada asta de recuperare am trecut prin foarte multe stări, am fost supărat, eram nervos…

Vedeam că băieţii joacă, eu eram în tribună, simţean că nu mai revin odată pe teren şi e dureros!„, a declarat Ionuţ Panţîru în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și