Închide meniul

Gigi Becali, dialog fabulos cu Mihai Rotaru înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Te spulber” / „Cum, cu 0-6?”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 aprilie 2024, 12:11

Reclamă
Gigi Becali, dialog fabulos cu Mihai Rotaru înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Te spulber / „Cum, cu 0-6?

Gigi Becali, dialog fabulos cu Mihai Rotaru înainte de FCSB - Universitatea Craiova

Mihai Rotaru și Gigi Becali / Colaj Hepta

Gigi Becali a purtat un dialog fabulos, la distanţă, cu Mihai Rotaru înainte de FCSB – Universitatea Craiova. FCSB are un avans de 7 puncte faţă de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru i-a transmis lui Becali că îl va „spulbera” în derby-ul de duminică. Becali nu a rezistat şi i-a dat replica patronului Universităţii Craiova.

Gigi Becali, dialog fabulos cu Mihai Rotaru înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Te spulber” / „Cum, cu 0-6?”

„Rămâne Ngezana pe dreapta sau nu, să ştim cum facem echipa?”, l-a întrebat Mihai Rotaru pe Gigi Becali.

Spune-i că îl vom anunţa înainte cu 2 zile, îl voi suna şi îi voi spune echipa.

Ca să nu fie desconsiderare, o să vorbim cu antrenorul, o să-i dăm prin internet. Ca să nu fie cumva şi de ce ai luat legătura cu echipa adversă.

Reclamă

Nu ai voie să îl suni pe Rotaru. E desconsiderarea competiţiei.

„La meciul ăsta mă consult, că e un meci mai important”

(n.r: A zis Rotaru că vă spulberă) Cum mă spulberă, 0-6? Se poate întâmpla orice. Are o echipă valoroasă.

La meciul ăsta mă consult, că e un meci mai important. Îl câştigi, eşti campion.

Reclamă 4 / 0/3

Ce să fac, nu pot să spun, o să fac în secret. Suferă Burleanu şi comisiile.

Păi tu îţi dai seama? Era pe vremuri Mircea Sandu, vorbeam, comunicam, cum să facem, să fie bine. Ei vor să fie stăpâni”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali, reacţie dură după ce a fost suspendat 6 luni din fotbal: „Bă, nebunule, e opinia mea”! A comis un nou derapaj sexist

Gigi Becali a avut o reacţie dură după ce a fost suspendat 6 luni din fotbal. Patronul FCSB-ului i-a criticat pe cei care l-au suspendat.

Patronul FCSB-ului a avut un nou derapaj sexist. Becali a anunţat că va contesta amenda pe care a primit-o.

(n.r.: Ce părere aveţi de suspendarea asta de 6 luni?) Cine, pentru ce a făcut?

Ei pot să dea un miliard de asta. Eu sunt obişnuit. Care e treaba? Pot să facă ei ce vor ei. Ce a făcut Dumnezeu a făcut, aşa a făcut şi aşa voi spune chiar cu preţul vieţii.

Se plimbă femeile printre bărbaţi la fotbal? Aia e opinia mea, nebunule.

Reclamă

„Cum să judeci părerea?”

Ei nu-şi dau seama, au mintea întunecată. Cine eşti tu să judeci opinia unui om. Dar nu e opinie, e opinia lui Hristos şi a sfinţilor.

E curentul dracilor. Eşti judecat, n-ai voie, ‘uite, dom’le, ai jignit’. N-am voie să spun sentimentele? Cine sunt ei până la urmă? Sunt ca frunza în vânt, au mintea întunecată.

Nu mă afectează pe mine, nu mă interesează, dar ca chestiune, cum să judeci părere. Tu spui ‘nu ai voie să ai părerea’. Trebuie să fie obligatoriu să am părerea ta. Nu e o jignire, o ofensă, e o părere.

Când spun că aleargă femeia printre bărbaţi, cum să fie aşa ceva. Doamne ferească-ne!

Sunt cu doi preoţi, cum să alerge femeia cu „ţâţele” în vânt. Ce e aia, femeie între bărbaţi amestecată?

Pentru ce nu se duce femeia să arbitreze la femei, iar bărbaţii să arbitreze la bărbaţi. Nu e mai bine aşa?”, a mai declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 4-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 1-1! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro Vezi toate știrile
Citește și