Închide meniul

Gigi Becali, dialog fabulos cu Mihai Rotaru înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Te spulber” / „Cum, cu 0-6?”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 aprilie 2024, 12:11

Reclamă
Gigi Becali, dialog fabulos cu Mihai Rotaru înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Te spulber / „Cum, cu 0-6?

Gigi Becali, dialog fabulos cu Mihai Rotaru înainte de FCSB - Universitatea Craiova

Mihai Rotaru și Gigi Becali / Colaj Hepta

Gigi Becali a purtat un dialog fabulos, la distanţă, cu Mihai Rotaru înainte de FCSB – Universitatea Craiova. FCSB are un avans de 7 puncte faţă de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru i-a transmis lui Becali că îl va „spulbera” în derby-ul de duminică. Becali nu a rezistat şi i-a dat replica patronului Universităţii Craiova.

Gigi Becali, dialog fabulos cu Mihai Rotaru înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Te spulber” / „Cum, cu 0-6?”

„Rămâne Ngezana pe dreapta sau nu, să ştim cum facem echipa?”, l-a întrebat Mihai Rotaru pe Gigi Becali.

Spune-i că îl vom anunţa înainte cu 2 zile, îl voi suna şi îi voi spune echipa.

Ca să nu fie desconsiderare, o să vorbim cu antrenorul, o să-i dăm prin internet. Ca să nu fie cumva şi de ce ai luat legătura cu echipa adversă.

Reclamă

Nu ai voie să îl suni pe Rotaru. E desconsiderarea competiţiei.

„La meciul ăsta mă consult, că e un meci mai important”

(n.r: A zis Rotaru că vă spulberă) Cum mă spulberă, 0-6? Se poate întâmpla orice. Are o echipă valoroasă.

La meciul ăsta mă consult, că e un meci mai important. Îl câştigi, eşti campion.

Reclamă 4 / 0/3

Ce să fac, nu pot să spun, o să fac în secret. Suferă Burleanu şi comisiile.

Păi tu îţi dai seama? Era pe vremuri Mircea Sandu, vorbeam, comunicam, cum să facem, să fie bine. Ei vor să fie stăpâni”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali, reacţie dură după ce a fost suspendat 6 luni din fotbal: „Bă, nebunule, e opinia mea”! A comis un nou derapaj sexist

Gigi Becali a avut o reacţie dură după ce a fost suspendat 6 luni din fotbal. Patronul FCSB-ului i-a criticat pe cei care l-au suspendat.

Patronul FCSB-ului a avut un nou derapaj sexist. Becali a anunţat că va contesta amenda pe care a primit-o.

(n.r.: Ce părere aveţi de suspendarea asta de 6 luni?) Cine, pentru ce a făcut?

Ei pot să dea un miliard de asta. Eu sunt obişnuit. Care e treaba? Pot să facă ei ce vor ei. Ce a făcut Dumnezeu a făcut, aşa a făcut şi aşa voi spune chiar cu preţul vieţii.

Se plimbă femeile printre bărbaţi la fotbal? Aia e opinia mea, nebunule.

Reclamă

„Cum să judeci părerea?”

Ei nu-şi dau seama, au mintea întunecată. Cine eşti tu să judeci opinia unui om. Dar nu e opinie, e opinia lui Hristos şi a sfinţilor.

E curentul dracilor. Eşti judecat, n-ai voie, ‘uite, dom’le, ai jignit’. N-am voie să spun sentimentele? Cine sunt ei până la urmă? Sunt ca frunza în vânt, au mintea întunecată.

Nu mă afectează pe mine, nu mă interesează, dar ca chestiune, cum să judeci părere. Tu spui ‘nu ai voie să ai părerea’. Trebuie să fie obligatoriu să am părerea ta. Nu e o jignire, o ofensă, e o părere.

Când spun că aleargă femeia printre bărbaţi, cum să fie aşa ceva. Doamne ferească-ne!

Sunt cu doi preoţi, cum să alerge femeia cu „ţâţele” în vânt. Ce e aia, femeie între bărbaţi amestecată?

Pentru ce nu se duce femeia să arbitreze la femei, iar bărbaţii să arbitreze la bărbaţi. Nu e mai bine aşa?”, a mai declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și