Închide meniul

Gigi Becali, reacţie dură după ce a fost suspendat 6 luni din fotbal: „Bă, nebunule, e opinia mea”! A comis un nou derapaj sexist

Bogdan Stănescu Publicat: 2 aprilie 2024, 11:21

Reclamă
Gigi Becali, reacţie dură după ce a fost suspendat 6 luni din fotbal: „Bă, nebunule, e opinia mea! A comis un nou derapaj sexist

Gigi Becali, reacţie dură după ce a fost suspendat 6 luni din fotbal: "Bă, nebunule, e opinia mea"

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia Images

Gigi Becali a avut o reacţie dură după ce a fost suspendat 6 luni din fotbal. Patronul FCSB-ului i-a criticat pe cei care l-au suspendat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB-ului a avut un nou derapaj sexist. Becali a anunţat că va contesta amenda pe care a primit-o.

Gigi Becali, reacţie dură după ce a fost suspendat 6 luni din fotbal: „Bă, nebunule, e opinia mea”!

(n.r.: Ce părere aveţi de suspendarea asta de 6 luni?) Cine, pentru ce a făcut?

Ei pot să dea un miliard de asta. Eu sunt obişnuit. Care e treaba? Pot să facă ei ce vor ei. Ce a făcut Dumnezeu a făcut, aşa a făcut şi aşa voi spune chiar cu preţul vieţii.

Se plimbă femeile printre bărbaţi la fotbal? Aia e opinia mea, nebunule.

Reclamă

Ei nu-şi dau seama, au mintea întunecată. Cine eşti tu să judeci opinia unui om. Dar nu e opinie, e opinia lui Hristos şi a sfinţilor.

E curentul dracilor. Eşti judecat, n-ai voie, ‘uite, dom’le, ai jignit’. N-am voie să spun sentimentele? Cine sunt ei până la urmă? Sunt ca frunza în vânt, au mintea întunecată.

„Cum să judeci părerea?”

Nu mă afectează pe mine, nu mă interesează, dar ca chestiune, cum să judeci o părere. Tu spui ‘nu ai voie să ai părerea’. Trebuie să fie obligatoriu să am părerea ta. Nu e o jignire, o ofensă, e o părere.

Reclamă 4 / 0/3

Când spun că aleargă femeia printre bărbaţi, cum să fie aşa ceva. Doamne ferească-ne!

Sunt cu doi preoţi, cum să alerge femeia cu „ţâţele” în vânt. Ce e aia, femeie între bărbaţi amestecată?

Pentru ce nu se duce femeia să arbitreze la femei, iar bărbaţii să arbitreze la bărbaţi. Nu e mai bine aşa?”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Interdicţiile primite de Gigi Becali în cele 6 luni de suspendare primite de la LPF. Ce scrie în regulamentul FRF

Gigi Becali va avea o serie de interdicţii în cele 6 luni de suspendare primite de la Liga Profesionistă de Fotbal, dar patronul roş-albaştrilor nu va fi afectat de acestea, ţinând cont că a ales de mai multă vreme să nu mai meargă la meciurile echipei sale, FCSB.

Regulamentul Federaţiei Române de Fotbal ne arată clar ce înseamnă suspendarea lui Gigi Becali. Omul de afaceri nu va avea voie să pătrundă pe terenul de joc sau sa stea pe banca de rezerve, lucruri pe care oricum nu le mai făcea.

”Sancţiunea de suspendare aplicată oficialilor are ca efect următoarele interdicţii:

a. de a avea acces în incinta terenului de joc, în tunel,pe culoarele de acces şi la vestiarele echipelor şi ale arbitrilor;

Reclamă

b. de a lua loc pe banca de rezerve şi de a conduce echipa în incinta terenului de joc”, se arată în regulamentul FRF.

Gigi Becali a fost suspendat 6 luni din fotbal

Patronul FCSB-ului a fost suspendat o jumătate de an ca urmare a declaraţiilor date în luna februarie. Atunci a atacat-o în termeni duri pe Cristina Trandafir, arbitra care a stat în camera VAR la meciul cu FC Botoşani.

FCSB nu are de suferit pe cale sportivă, dar a fost amendată. În total, clubul din Berceni trebuie să achite 5.000 de lei, de zece ori mai puţin decât amenda primită de latifundiarul din Pipera.

”În temeiul art. 12, 14 Bis și 15 raportat la art. 54/1 din RD, pârâtul Becali George se sancționează cu Avertisment și penalitate de 10.000 lei, iar Clubul FC FCSB SA cu penalitate sportivă de 5000 lei. În temeiul art. 12, 14 Bis și 15 raportat la art. 60 Bis al. 1 – 2a din RD al FRF, pârâtul Becali George se sancționează cu Avertisment și penalitate de 10.000 lei.

În temeiul art. 52/2/b din RD, pârâtul Becali George se sancționează cu suspendare 6 (șase) luni și penalitate de 50.000 lei În conformitate cu prevederile art. 45/1 din RD al FRF, pârâtul Becali George va executa sancțiunea pentru abaterea disciplinară cea mai gravă prevăzută de art. 52/2/b din RD, suspendare 6 (șase) luni și penalitate de 50.000 lei. În temeiul art. 54/1 din RD, clubul FC FCSB SA va executa penalitatea sportivă de 5000 lei”, se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină a FRF.

Derapajul sexist al lui Gigi Becali

Gigi Becali a avut un derapaj sexist la adresa arbitrei de la meciul cu FC Botoşani, câştigat cu scorul de 3-2. A făcut declaraţii reprobabile despre Cristina Mariana Trandafir, arbitru care s-a aflat în camera VAR.

„Arbitrul ăsta mie îmi place foarte mult. Un om extraordinar. Pe fața lui se vede că e om bun. El va ajunge arbitru. E adevărat că speculează faptul că e om bun. Întotdeauna oamenii buni sunt puțin călăriți. Dar Dumnezeu îl va ajuta, el va fi mare arbitru. El, săracul, nu are nicio vină. Are o mică vină, dar se greșește și nu sunt supărat. A fost fault înainte de două ori la Șut, și cu genunchiul în gambă, și cu piciorul îi pune piedică. De vină a fost femeia de la VAR.

Nu sunt supărat nici pe aia, că aia e sora mea, se împărtășește în biserică și nu sunt supărat pe oamenii cu care mă împărtășesc niciodată. Numai că îi dau un sfat. Vrea să împlinească Dumnezeu dorințele pe care le cere la biserică?

Să se lase de arbitraj sau să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze bărbații. Și o va ajuta Dumnezeu, că știe ea la ce mă refer, că ea vine la biserică la noi (n.r. la bază). Dar vezi ce chestiune? Cum să mai apară ea acum acolo? Deși nu e supărat nimeni. Vine femeia la biserică, se împărtășește cu noi, e sora noastră. Asta este, a greșit și ea. Numai că este o greșeală de două ori. Am văzut la Nana.

Bă, ce înseamnă roșu? Înseamnă minge în control. Bă, unde era mingea în control? Mingea era în control la Nana, numai că el a dat lumânare. A atins ăla mingea? Cum era ăla în control? Vine o femeie și zice că e roșu. Bă, esti nebun la cap? Lasă, mă, femeile la femei și bărbații la bărbați. Ați înnebunit cu toții? Lupta la jocuri o arbitrează bărbații, bă, nebunilor. Ea, săraca, nu-și dă seama că n-are voie să intervină peste bărbat”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și