Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, meci de coşmar în Arabia Saudită! Al Tai a fost învinsă după ce a condus cu 2-0

Alex Masgras Publicat: 3 aprilie 2024, 10:05

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, meci de coşmar în Arabia Saudită! Al Tai a fost învinsă după ce a condus cu 2-0

Laurenţiu Reghecampf, meci de coşmar în Arabia Saudită!

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unui meci / Profimedia

Laurenţiu Reghecampf a avut parte de un meci de coşmar în Arabia Saudită! Al Tai, echipa pregătită de antrenorul român şi la care evoluează Andrei Cordea şi Marko Dugandzic, a trăit o adevărată deziluzie în meciul din etapa cu numărul 26.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Tai a întâlnit pe teren formaţia Al Taawon, care s-a impus cu 3-2, după un gol marcat pe final.

Laurenţiu Reghecampf, meci de coşmar în Arabia Saudită! Al Tai a fost învinsă după ce a condus cu 2-0

Nu a fost seara românilor în Arabia Saudită. După ce Ciprian Tătăruşanu a primit 8 goluri în meciul dintre Abha şi Al Nassr, Laurenţiu Reghecampf nu a avut nici el o seară mai bună.

După un început foarte bun de partidă, în care echipa sa a preluat conducerea după 30 de minute, graţie autogolului lui Andrei Girotto şi a reuşitei lui Marko Dugandzic, Al Shammari a redus din diferenţă în al doilea minut de prelungiri. Echipa lui Reghecampf putea intra la cabine cu un avantaj de două goluri, dar VAR a intervenit şi a anulat reuşita în minutul 45+7.

După pauză, Al Taawon a marcat de două ori, prin Pedro şi Al Kuwaykibi, în minutele 73, respectiv 86, obţinând în cele din urmă victoria.

Reclamă

Marko Dugandzic a jucat 71 de minute, în timp ce Andrei Cordea a fost înlocuit în minutul 85.

Al Tai rămâne pe locul 16, loc retrogradabil, cu 22 de puncte, la egalitate cu Abha, echipa lui Ciprian Tătăruşanu, care a pierdut în faţa celor de la Al Nassr, scor 0-8.

Ciprian Tătăruşanu, „distrus” de Cristiano Ronaldo în numai o repriză! Hat-trick şi două pase decisive pentru starul portughez

Ciprian Tătăruşanu a fost „distrus” de Cristiano Ronaldo în numai o repriză. Abha, echipa lui portarului român, primeşte vizita lui Al Nassr, în etapa cu numărul 26 din campionatul Arabiei Saudite. Fostul portar al naţionalei României va dori să uite foarte repede această partidă.

Reclamă 4 / 0/3

După primele 45 de minute, Al Nassr o conducea pe Abha cu 5-0. Din cele cinci goluri încasate de Ciprian Tătăruşanu, trei au fost marcate de Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a dat un adevărat recital în prima repriză a meciului dintre Abha şi Al Nassr. Portughezul a contribuit din plin la toate cele cinci goluri marcate de Al Nassr în poarta lui Ciprian Tătăruşanu.

Ronaldo a deschis scorul în minutul 12, după care a majorat diferenţa în minutul 21, atunci când a înscris din lovitură liberă şi l-a lăsat fără replică pe portarul român.

În minutul 33, Cristiano Ronaldo şi-a asumat rolul de pasator, la golul lui Sadio Mane, fostul star al lui Liverpool. În minutul 42, Cristiano Ronaldo a reuşit hat-trick-ul, după ce a marcat golul cu numărul 885 al carierei, cu un lob superbă. Mai mult, portughezul a ajuns la 65 de hat-trick-uri.

Două minute mai târziu, chiar înainte de pauză, Cristiano Ronaldo a oferit o nouă pasă de gol. Portughezul i-a pasat lui Al Sulaiheem, care a dus scorul la 5-0. Ronaldo a încheiat prima repriză a meciului cu Abha cu trei goluri şi două pase de gol.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:37
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară
15
mai
0:34
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
15
mai
0:21
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” Vezi toate știrile
Citește și