Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, meci de coşmar în Arabia Saudită! Al Tai a fost învinsă după ce a condus cu 2-0

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 3 aprilie 2024, 10:05

Laurenţiu Reghecampf, meci de coşmar în Arabia Saudită! Al Tai a fost învinsă după ce a condus cu 2-0

Laurenţiu Reghecampf, meci de coşmar în Arabia Saudită!

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unui meci / Profimedia

Laurenţiu Reghecampf a avut parte de un meci de coşmar în Arabia Saudită! Al Tai, echipa pregătită de antrenorul român şi la care evoluează Andrei Cordea şi Marko Dugandzic, a trăit o adevărată deziluzie în meciul din etapa cu numărul 26.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Tai a întâlnit pe teren formaţia Al Taawon, care s-a impus cu 3-2, după un gol marcat pe final.

Laurenţiu Reghecampf, meci de coşmar în Arabia Saudită! Al Tai a fost învinsă după ce a condus cu 2-0

Nu a fost seara românilor în Arabia Saudită. După ce Ciprian Tătăruşanu a primit 8 goluri în meciul dintre Abha şi Al Nassr, Laurenţiu Reghecampf nu a avut nici el o seară mai bună.

După un început foarte bun de partidă, în care echipa sa a preluat conducerea după 30 de minute, graţie autogolului lui Andrei Girotto şi a reuşitei lui Marko Dugandzic, Al Shammari a redus din diferenţă în al doilea minut de prelungiri. Echipa lui Reghecampf putea intra la cabine cu un avantaj de două goluri, dar VAR a intervenit şi a anulat reuşita în minutul 45+7.

După pauză, Al Taawon a marcat de două ori, prin Pedro şi Al Kuwaykibi, în minutele 73, respectiv 86, obţinând în cele din urmă victoria.

Reclamă

Marko Dugandzic a jucat 71 de minute, în timp ce Andrei Cordea a fost înlocuit în minutul 85.

Al Tai rămâne pe locul 16, loc retrogradabil, cu 22 de puncte, la egalitate cu Abha, echipa lui Ciprian Tătăruşanu, care a pierdut în faţa celor de la Al Nassr, scor 0-8.

Ciprian Tătăruşanu, „distrus” de Cristiano Ronaldo în numai o repriză! Hat-trick şi două pase decisive pentru starul portughez

Ciprian Tătăruşanu a fost „distrus” de Cristiano Ronaldo în numai o repriză. Abha, echipa lui portarului român, primeşte vizita lui Al Nassr, în etapa cu numărul 26 din campionatul Arabiei Saudite. Fostul portar al naţionalei României va dori să uite foarte repede această partidă.

Reclamă 4 / 0/3

După primele 45 de minute, Al Nassr o conducea pe Abha cu 5-0. Din cele cinci goluri încasate de Ciprian Tătăruşanu, trei au fost marcate de Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a dat un adevărat recital în prima repriză a meciului dintre Abha şi Al Nassr. Portughezul a contribuit din plin la toate cele cinci goluri marcate de Al Nassr în poarta lui Ciprian Tătăruşanu.

Ronaldo a deschis scorul în minutul 12, după care a majorat diferenţa în minutul 21, atunci când a înscris din lovitură liberă şi l-a lăsat fără replică pe portarul român.

În minutul 33, Cristiano Ronaldo şi-a asumat rolul de pasator, la golul lui Sadio Mane, fostul star al lui Liverpool. În minutul 42, Cristiano Ronaldo a reuşit hat-trick-ul, după ce a marcat golul cu numărul 885 al carierei, cu un lob superbă. Mai mult, portughezul a ajuns la 65 de hat-trick-uri.

Două minute mai târziu, chiar înainte de pauză, Cristiano Ronaldo a oferit o nouă pasă de gol. Portughezul i-a pasat lui Al Sulaiheem, care a dus scorul la 5-0. Ronaldo a încheiat prima repriză a meciului cu Abha cu trei goluri şi două pase de gol.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și