Închide meniul

Ciprian Tătăruşanu, „distrus” de Cristiano Ronaldo în numai o repriză! Hat-trick şi două pase decisive pentru starul portughez

Alex Masgras Publicat: 2 aprilie 2024, 23:45 / Actualizat: 3 aprilie 2024, 9:55

Reclamă
Ciprian Tătăruşanu, „distrus de Cristiano Ronaldo în numai o repriză! Hat-trick şi două pase decisive pentru starul portughez

Ciprian Tătăruşanu, "distrus" de Cristiano Ronaldo în numai o repriză! Hat-trick şi două pase decisive pentru starul portughez

Cristiano Ronaldo / Profimedia

Ciprian Tătăruşanu a fost „distrus” de Cristiano Ronaldo în numai o repriză. Abha, echipa lui portarului român, primeşte vizita lui Al Nassr, în etapa cu numărul 26 din campionatul Arabiei Saudite. Fostul portar al naţionalei României va dori să uite foarte repede această partidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După primele 45 de minute, Al Nassr o conduce pe Abha cu 5-0. Din cele cinci goluri încasate de Ciprian Tătăruşanu, trei au fost marcate de Cristiano Ronaldo.

Ciprian Tătăruşanu, „distrus” de Cristiano Ronaldo în numai o repriză! Hat-trick şi două pase decisive pentru starul portughez

Update 23.45: Abha – Al Nassr 0-8! Final de meci. Ultimul gol a fost înscris de Al Elewai, în minutul 86. Umilinţă uriaşă trăită de Ciprian Tătăruşanu.

Update 23:20: Abha – Al Nassr 0-7! Ciprian Tătăruşanu a primit alte două goluri în debutul primei reprize.

Cristiano Ronaldo a dat un adevărat recital în prima repriză a meciului dintre Abha şi Al Nassr. Portughezul a contribuit din plin la toate cele cinci goluri marcate de Al Nassr în poarta lui Ciprian Tătăruşanu.

Reclamă

Ronaldo a deschis scorul în minutul 12, după care a majorat diferenţa în minutul 21, atunci când a înscris din lovitură liberă şi l-a lăsat fără replică pe portarul român.

În minutul 33, Cristiano Ronaldo şi-a asumat rolul de pasator, la golul lui Sadio Mane, fostul star al lui Liverpool. În minutul 42, Cristiano Ronaldo a reuşit hat-trick-ul, după ce a marcat golul cu numărul 885 al carierei, cu un lob superbă. Mai mult, portughezul a ajuns la 65 de hat-trick-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Două minute mai târziu, chiar înainte de pauză, Cristiano Ronaldo a oferit o nouă pasă de gol. Portughezul i-a pasat lui Al Sulaiheem, care a dus scorul la 5-0. Ronaldo a încheiat prima repriză a meciului cu Abha cu trei goluri şi două pase de gol.

Cristiano Ronaldo a înscris un hat-trick şi împotriva lui Laurenţiu Reghecampf

Hat-trick-ul lui Cristiano Ronaldo în meciul contra lui Ciprian Tătăruşanu vine la doar câteva zile de la hat-trick-ul marcat împotriva celor de la Al-Tai, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

Al Nassr s-a impus cu 5-1, iar portughezul a marcat cele trei goluri într-o singură repriză, la fel ca în meciul cu Abha, echipa lui Ciprian Tătăruşanu. Singura diferenţă faţă de meciul contra fostului portar al naţionalei este că portughezul a înscris cele trei goluri în repriza a doua.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și