Închide meniul

AS.ro LIVE | David Cristofor a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti din lumea karting-ului

Publicat: 3 aprilie 2024, 23:32 / Actualizat: 4 aprilie 2024, 17:59

Reclamă
AS.ro LIVE | David Cristofor a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti din lumea karting-ului

AS.ro LIVE | David şi Bogdan Cristofor vor fi invitaţii lui Dan Pavel

David şi Bogdan Cristofor/ Prosport

David Cristofor a fost invitatul lui Dan Pavel, la AS.ro LIVE, emisiunea care a fost în direct de la ora 10:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David, în vârstă de 14 ani, a venit cu poveşti foarte interesante din lumea exclusivistă a karting-ului.

AS.ro LIVE | David Cristofor a fost invitatul lui Dan Pavel

David şi Bogdan Cosma Cristofor sunt piloţi de karting din Bucureşti. Cei doi au avut rezultate extraordinare anul trecut, WSK Super Master Series, competiţie care s-a desfăşurat la Cremona.

Cei doi au reuşit primul pole-position „la dublu”, din istoria competiţiei. Cei doi au încheiat cursele pe podium. Bogdan Cristofor a încheiat pe locul trei la general, acesta fiind Team Driver, în timp ce fratele său este pilot Kart Republic.

„Sunt mulțumit că am reușit sa fiu pe podium în cadrul celui mai important campionat de karting WSK Master Series, după un weekend dificil, în care am trăit tot felul de stări, de la fericirea obținerii locului 1 în calificări, pole position over-all, la probleme tehnice.

Reclamă

Cauciucurile mi-au generat probleme în toate cursele de calificare și în ziua de sâmbătă mai ales că am avut condiții foarte grele de pilotaj din cauza vremii. Toate acestea mă motivează și mă fac să lupt și mai mult.

Mă bucur că am reușit să aduc cu acest rezultat bucurie celor care cred în mine și mă susțin necondiționat și că, atât eu cât și fratele meu, aducem un plus României in lumea kartingului”, a declarat Bogdan Cristofor, după performanţa de la Cremona de anul trecut, conform sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 16:19 Kazahstan – Suedia (17:20) și Canada – Norvegia (21:20) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Continuă spectacolul la CM de hochei 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” Vezi toate știrile
Citește și