Închide meniul

AS.ro LIVE | David Cristofor a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti din lumea karting-ului

Reclamă

Publicat: 3 aprilie 2024, 23:32 / Actualizat: 4 aprilie 2024, 17:59

AS.ro LIVE | David Cristofor a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti din lumea karting-ului

AS.ro LIVE | David şi Bogdan Cristofor vor fi invitaţii lui Dan Pavel

David şi Bogdan Cristofor/ Prosport

David Cristofor a fost invitatul lui Dan Pavel, la AS.ro LIVE, emisiunea care a fost în direct de la ora 10:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David, în vârstă de 14 ani, a venit cu poveşti foarte interesante din lumea exclusivistă a karting-ului.

AS.ro LIVE | David Cristofor a fost invitatul lui Dan Pavel

David şi Bogdan Cosma Cristofor sunt piloţi de karting din Bucureşti. Cei doi au avut rezultate extraordinare anul trecut, WSK Super Master Series, competiţie care s-a desfăşurat la Cremona.

Cei doi au reuşit primul pole-position „la dublu”, din istoria competiţiei. Cei doi au încheiat cursele pe podium. Bogdan Cristofor a încheiat pe locul trei la general, acesta fiind Team Driver, în timp ce fratele său este pilot Kart Republic.

„Sunt mulțumit că am reușit sa fiu pe podium în cadrul celui mai important campionat de karting WSK Master Series, după un weekend dificil, în care am trăit tot felul de stări, de la fericirea obținerii locului 1 în calificări, pole position over-all, la probleme tehnice.

Reclamă

Cauciucurile mi-au generat probleme în toate cursele de calificare și în ziua de sâmbătă mai ales că am avut condiții foarte grele de pilotaj din cauza vremii. Toate acestea mă motivează și mă fac să lupt și mai mult.

Mă bucur că am reușit să aduc cu acest rezultat bucurie celor care cred în mine și mă susțin necondiționat și că, atât eu cât și fratele meu, aducem un plus României in lumea kartingului”, a declarat Bogdan Cristofor, după performanţa de la Cremona de anul trecut, conform sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și