Închide meniul

Cine îi va lua locul lui Cristi Balaj la CFR Cluj! El este favoritul lui Neluțu Varga

Alex Ioniță Publicat: 4 aprilie 2024, 15:14 / Actualizat: 4 aprilie 2024, 16:32

Reclamă
Cine îi va lua locul lui Cristi Balaj la CFR Cluj! El este favoritul lui Neluțu Varga

Cine îi va lua locul lui Cristi Balaj la CFR Cluj

Cristi Balaj, în timpul unui meci / Profimedia Images

Cine îi va lua locul lui Cristi Balaj la CFR Cluj. El este favoritul lui Neluțu Varga, pentru poziția de președinte al formației din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balaj a plecat de la CFR Cluj în aceași zi în care Adrian Mutu și-a anunțat demisia. Fostul central a spus că dorește o pauză, având în vedere că umilința cu Corvinul i-ar fi afectat sănătatea.

Cine îi va lua locul lui Cristi Balaj la CFR Cluj

”Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie”, a scris Balaj pe Faebook.

Potrivit informațiilor oferite de iamsport.ro, postul de președinte al clujenilor nu va rămâne mult timp vacant. Favoritul lui Neluțu Varga, pentru această poziție este Tudor Pop.

Acesta lucrează deja de aproape 17 ani în cadrul echipei din Gruia . Inițial a ocupat poziția de ofițer de presă, iar, din anul 2017, este managerul de operațiuni al echipei.

Reclamă

CFR Cluj trece acum printr-o perioadă dificilă, având în vedere că echipa a fost eliminată din Cupa României de o divizionară secundă, dar și pentru că ardelenii mai au șanse mici la câștigarea titlului de campioană.

Neluţu Varga a vorbit despre viitorul antrenor al echipei

Neluţu Varga a vorbit despre viitorul antrenor al echipei când a fost întrebat dacă Dorinel Munteanu poate fi o soluţie.

Patronul celor de la CFR Cluj a spus că încă nu e momentul să se gândească la noul antrenor, dar nu a negat că Dorinel Munteanu poate fi o variantă. De altfel, Varga a spus că pe listă sunt mai mulţi antrenori, iar decizia se va lua o vară.

Reclamă 4 / 0/3

Neluţu Varga a spus că nu vrea ca echipa sa să devină o fabrică de antrenori şi aceştia să fie schimbaţi pe bandă rulantă.

„(n.r. – Din vară, poate și Dorinel Munteanu să fie o soluție?” Sunt mulți pe listă, nu are rost să dăm nume acum. Sunt mai mulți, trebuie să reflectăm bine pentru că nu vreau să fim fabrică de antrenori. Să tot schimbăm antrenorii.

Nouă ne plac lucrurile clare și constante, să construim, nu să dezbinăm, nu asta e ideea. Nu vreau să mă cert tot timpul sau să ne despărțim de un antrenor că nu a avut rezultate. La CFR e un spirit de învingător și asta văd că s-a pierdut în ultima perioadă, e lucrul la care trebuie să lucrăm, să revină„, a spus Neluţu Varga în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!” 19:15 Fratele geamăn al lui Edgar Ie a răbunfit, după scandalul de la Dinamo: „Toată familia e supărată. Tata s-a simţit rău” 18:51 Dinamo a anunţat unde va juca barajul cu Csikszereda: „Pentru istorie!” Veste de ultim moment 18:37 „Nu primeam nicio şansă la început!” Dorinel Munteanu, anunţ categoric înainte de finala Cupei României 18:28 Vedeta de la FCSB care a primit „interzis” la un transfer! Gigi Becali a făcut anunţul: „Nu pleacă!” 18:05 Tottenham – Manchester City LIVE TEXT (22:00). Arsenal aşteaptă „o mână de ajutor” din partea rivalei din nordul Londrei 17:53 Tottenham s-a decis în privinţa lui Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu fundaşul român, dorit insistent de Napoli 17:34 UEFA, mesaj ferm înainte de EURO 2024: „Vrem arbitri cu o personalitate puternică”. Mesaj clar pentru jucători 17:22 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 mai 17:07 Ora de start a meciului România – Liechtenstein. Ultimul test înainte de EURO 2024 e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și