Închide meniul
EXCLUSIV

„Poate Dorinel Munteanu să fie o soluţie?!” Neluţu Varga a vorbit despre viitorul antrenor al echipei

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 aprilie 2024, 11:57

Reclamă
„Poate Dorinel Munteanu să fie o soluţie?! Neluţu Varga a vorbit despre viitorul antrenor al echipei

Neluţu Varga a vorbit despre viitorul antrenor al echipei

Colaj Hepta

Neluţu Varga a vorbit despre viitorul antrenor al echipei când a fost întrebat dacă Dorinel Munteanu poate fi o soluţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul celor de la CFR Cluj a spus că încă nu e momentul să se gândească la noul antrenor, dar nu a negat că Dorinel Munteanu poate fi o variantă. De altfel, Varga a spus că pe listă sunt mai mulţi antrenori, iar decizia se va lua o vară.

Neluţu Varga a vorbit despre viitorul antrenor al echipei

Neluţu Varga a spus că nu vrea ca echipa sa să devină o fabrică de antrenori şi aceştia să fie schimbaţi pe bandă rulantă.

(n.r. – Din vară, poate și Dorinel Munteanu să fie o soluție?” Sunt mulți pe listă, nu are rost să dăm nume acum. Sunt mai mulți, trebuie să reflectăm bine pentru că nu vreau să fim fabrică de antrenori. Să tot schimbăm antrenorii.

Nouă ne plac lucrurile clare și constante, să construim, nu să dezbinăm, nu asta e ideea. Nu vreau să mă cert tot timpul sau să ne despărțim de un antrenor că nu a avut rezultate. La CFR e un spirit de învingător și asta văd că s-a pierdut în ultima perioadă, e lucrul la care trebuie să lucrăm, să revină„, a spus Neluţu Varga în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Neluţu Varga a rupt tăcerea după plecarea lui Mutu: „M-am simţit mega-umilit! I-am acceptat demisia şi lui Balaj!”

Neluţu Varga a rupt tăcerea după demisia lui Mutu. Patronul celor de la CFR Cluj a spus că nu a fost nicio negociere cu Mutu pentru că i-a acceptat demisia imediat.

Varga a spus că i-a acceptat şi demisia lui Cristi Balaj. Mai mult, patronul ardelenilor a spus că s-a simţit mega umilit după înfrângerea cu Cupa României cu Corvinul, scor 0-4.

„Nu a fost nicio negociere. Şi-a dat demisia, i-am acceptat-o şi gata. Deocamdată vor rămâne Bilaşco şui cu ceilalţi, cu ajutorii din antrenor, până la vară. Nu discutăm acum de niciunul până în vară. I-am acceptat demisia şi lui Balaj, e ceva normal.

Reclamă 4 / 0/3

M-am simţit mega umilit. Aşa ceva nu mi s-a mai întâmplat în viaţa mea. De aia nici nu am mai răspuns la telefon pentru că eran negru de supărare şi era prea caldă situaţia. Vreau să reflectez şi să gândim bine pentru club„, a spus Neluţu Varga în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și