Închide meniul

Cine îi va lua locul lui Cristi Balaj la CFR Cluj! El este favoritul lui Neluțu Varga

Alex Ioniță Publicat: 4 aprilie 2024, 15:14 / Actualizat: 4 aprilie 2024, 16:32

Reclamă
Cine îi va lua locul lui Cristi Balaj la CFR Cluj! El este favoritul lui Neluțu Varga

Cine îi va lua locul lui Cristi Balaj la CFR Cluj

Cristi Balaj, în timpul unui meci / Profimedia Images

Cine îi va lua locul lui Cristi Balaj la CFR Cluj. El este favoritul lui Neluțu Varga, pentru poziția de președinte al formației din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balaj a plecat de la CFR Cluj în aceași zi în care Adrian Mutu și-a anunțat demisia. Fostul central a spus că dorește o pauză, având în vedere că umilința cu Corvinul i-ar fi afectat sănătatea.

Cine îi va lua locul lui Cristi Balaj la CFR Cluj

”Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie”, a scris Balaj pe Faebook.

Potrivit informațiilor oferite de iamsport.ro, postul de președinte al clujenilor nu va rămâne mult timp vacant. Favoritul lui Neluțu Varga, pentru această poziție este Tudor Pop.

Acesta lucrează deja de aproape 17 ani în cadrul echipei din Gruia . Inițial a ocupat poziția de ofițer de presă, iar, din anul 2017, este managerul de operațiuni al echipei.

Reclamă

CFR Cluj trece acum printr-o perioadă dificilă, având în vedere că echipa a fost eliminată din Cupa României de o divizionară secundă, dar și pentru că ardelenii mai au șanse mici la câștigarea titlului de campioană.

Neluţu Varga a vorbit despre viitorul antrenor al echipei

Neluţu Varga a vorbit despre viitorul antrenor al echipei când a fost întrebat dacă Dorinel Munteanu poate fi o soluţie.

Patronul celor de la CFR Cluj a spus că încă nu e momentul să se gândească la noul antrenor, dar nu a negat că Dorinel Munteanu poate fi o variantă. De altfel, Varga a spus că pe listă sunt mai mulţi antrenori, iar decizia se va lua o vară.

Reclamă 4 / 0/3

Neluţu Varga a spus că nu vrea ca echipa sa să devină o fabrică de antrenori şi aceştia să fie schimbaţi pe bandă rulantă.

„(n.r. – Din vară, poate și Dorinel Munteanu să fie o soluție?” Sunt mulți pe listă, nu are rost să dăm nume acum. Sunt mai mulți, trebuie să reflectăm bine pentru că nu vreau să fim fabrică de antrenori. Să tot schimbăm antrenorii.

Nouă ne plac lucrurile clare și constante, să construim, nu să dezbinăm, nu asta e ideea. Nu vreau să mă cert tot timpul sau să ne despărțim de un antrenor că nu a avut rezultate. La CFR e un spirit de învingător și asta văd că s-a pierdut în ultima perioadă, e lucrul la care trebuie să lucrăm, să revină„, a spus Neluţu Varga în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și