Închide meniul

„Nu am lacrimi!” Louis Munteanu „s-a prăbuşit” emoţional după meciul cu Sepsi: „Aşa a fost sezonul, cu ratări peste ratări!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 aprilie 2024, 0:00

Reclamă
„Nu am lacrimi! Louis Munteanu „s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Sepsi: „Aşa a fost sezonul, cu ratări peste ratări!

Louis Munteanu "s-a prăbuşit" emoţional după meciul cu Sepsi

Louis Munteanu în Farul - Universitatea Craiova / Captură Orange Sport

Louis Munteanu „s-a prăbuşit” emoţional după meciul cu Sepsi. „Perla” de la Farul a marcat un gol superb, dar a ratat incredibil dintr-o situaţie clară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La interviul de după meciul cu Sepsi, Louis Munteanu a apărut extrem de afectat după ratările de la Sfântu Gheorghe.

Louis Munteanu „s-a prăbuşit” emoţional după meciul cu Sepsi

A fost un meci greu, mai ales în prima repriză. Nu am lacrimi. Am reușit să marchez, îmi lipseau execuțiile astea, nu știu dacă am marcat din afara careului în acest sezon. Sunt supărat, vă dați seama. Am avut 5-6 ocazii să marchez, dar le-am irosit. Dacă am dat în bară, clar trebuia să judec altfel faza.

Cam așa a fost sezonul meu, ratări peste ratări. Mai sunt meciuri, sperăm să legăm victoriile și să ne atingem obiectivele. Domnul Hagi era supărat, toată lumea era. Vreau să îmi cer scuze în fața colegilor, antrenorilor și suporterilor„, a spus Louis Munteanu pentru digisport.ro.

Gică Hagi, un car de nervi după Sepsi – Farul 1-1

Gică Hagi a fost un car de nervi după Sepsi – Farul 1-1. „Regele” și-a făcut praf jucătorii, la finalul partidei de la Sf. Gheorghe. „Regele” este de părere că jucătorii săi au făcut un joc foarte slab în prima repriză și că jucătorii săi au avut noroc, pentru că 2 dintre reușitele lui Sepsi nu au fost validate.

Reclamă

De asemenea, acesta l-a atacat și pe Louis Munteanu și a spus că acesta ar trebui să fie dezamăgit pentru jocul prestat, în prima parte a duelului.

„Prima repriză am fost 0! În a doua repriză meritam să câștigăm, așa văd eu lucrurile. Am avut șansă la golurile marcate de Sepsi.

Am stat pe teren inexplicabil în prima repriză. În a doua repriză a fost mai bine, cât de cât. Am mai avut și posesia, au venit și ocaziile. Sunt bulversat, în prima repriză, inexplicabil! Louis Munteanu trebuie să fie dezamăgit că în prima repriză nu a făcut presiune deloc! Atacanții fac presiune. Mijlocașii recuperează mingiile, fundașii resping. Dacă nu faci asta, nu joci fotbal! E uman totuși, în a doua repriză a jucat bine.

Reclamă 4 / 0/3

Știam de sistemul lui Sepsi, știam ce trebuia să facem, dar în prima repriză nu am făcut nimic. E un punct până la urmă, am jucat în deplasare, puteam să câștigăm, puteam să pierdem. Toate meciurile sunt foarte grele, așa e la fotbal.

Nu am văzut golurile anulate ale lui Sepsi, e problema lor.Fiecare e responsabil pentru ce zice”, a spus Gică Hagi, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
Vezi toate știrile
Citește și