Închide meniul

„Am fost 0! Inexplicabil!” Gică Hagi, un car de nervi după Sepsi – Farul 1-1. L-a atacat și pe Louis Munteanu: „Să fie dezamăgit”

Alex Ioniță Publicat: 5 aprilie 2024, 23:10

Reclamă
„Am fost 0! Inexplicabil! Gică Hagi, un car de nervi după Sepsi – Farul 1-1. L-a atacat și pe Louis Munteanu: „Să fie dezamăgit

Gică Hagi, un car de nervi după Sepsi - Farul 1-1

Gică Hagi, în timpul unui meci/ Profimedia

Gică Hagi a fost un car de nervi după Sepsi – Farul 1-1. „Regele” și-a făcut praf jucătorii, la finalul partidei de la Sf. Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Sepsi și Farul a deschis etapa cu numărul 3 din playoff-ul Ligii 1. Duelul de la Sf. Gheorghe, care s-a încheiat cu scorul de 1-1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gică Hagi, un car de nervi după Sepsi – Farul 1-1

„Regele” este de părere că jucătorii săi au făcut un joc foarte slab în prima repriză și că jucătorii săi au avut noroc, pentru că 2 dintre reușitele lui Sepsi nu au fost validate.

De asemenea, acesta l-a atacat și pe Louis Munteanu și a spus că acesta ar trebui să fie dezamăgit pentru jocul prestat, în prima parte a duelului.

„Prima repriză am fost 0! În a doua repriză meritam să câștigăm, așa văd eu lucrurile. Am avut șansă la golurile marcate de Sepsi.

Reclamă

Am stat pe teren inexplicabil în prima repriză. În a doua repriză a fost mai bine, cât de cât. Am mai avut și posesia, au venit și ocaziile.

Am avut și noi, au avut și ei. Au fost goluri, n-au fost goluri.

Le-am arătat imaginile cu principiile noastre înainte de meci, tot ce e ofensiv, defensiv. Avem principii clare, trebuie să le folosești în teren! Nu unul în vacanță, altul muncește.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt bulversat, în prima repriză, inexplicabil!

Louis Munteanu trebuie să fie dezamăgit că în prima repriză nu a făcut presiune deloc! Atacanții fac presiune. Mijlocașii recuperează mingiile, fundașii resping. Dacă nu faci asta, nu joci fotbal! E uman totuși, în a doua repriză a jucat bine.

Știam de sistemul lui Sepsi, știam ce trebuia să facem, dar în prima repriză nu am făcut nimic.

E un punct până la urmă, am jucat în deplasare, puteam să câștigăm, puteam să pierdem. Toate meciurile sunt foarte grele, așa e la fotbal.

Nu am văzut golurile anulate ale lui Sepsi, e problema lor. Fiecare e responsabil pentru ce zice”, a spus Gică Hagi, la digisport.ro.

„Cu asemenea arbitraje… nicio șansă!” Marius Ștefănescu, atac direct la adresa arbitrilor după Sepsi – Farul 1-1

Marius Ștefănescu a lansat un atac direct la adresa arbitrilor după Sepsi – Farul 1-1. Mijlocașul echipei patronate de Laszlo Dioszegi nu a mai rezistat și și-a exprimat nemulțumirea, la finalul partidei.

Ștefănescu a spus că primul gol al campioanei ar fi trebuit să fie anulat, din cauza faptului că un jucător din echipa lui Gică Hagi l-a faultat la jumătatea terenului. Totodată, mijlocașul crede că arbitrii i-au dezavantajat pe covăsneni, în cadrul acestui meci.

Reclamă

„La primul gol al lor am fost faultat la jumătatea terenului, arbitrul a spus că nu se dă pentru așa ceva, poate vede și el faza după meci, în teren nu prea vede.

La golul marcat de Oroian nu știu dacă a fost fault. Per total am fost dezavantajați în această seară, rezultatul nu ne mulțumește deloc.

Am ieșit la pauză, am simțit ceva la șold și am spus să nu mă risc.

Nicio echipă nu își dorea rezultatul ăsta, dar este totuși un punct, chiar dacă nu ne mulțumește. O să ne batem în continuare, dar cu asemenea arbitraje nu avem nicio șansă”, a spus Marius Ștefănescu, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și