Închide meniul

„Nu am lacrimi!” Louis Munteanu „s-a prăbuşit” emoţional după meciul cu Sepsi: „Aşa a fost sezonul, cu ratări peste ratări!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 aprilie 2024, 0:00

„Nu am lacrimi! Louis Munteanu „s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Sepsi: „Aşa a fost sezonul, cu ratări peste ratări!

Louis Munteanu "s-a prăbuşit" emoţional după meciul cu Sepsi

Louis Munteanu în Farul - Universitatea Craiova / Captură Orange Sport

Louis Munteanu „s-a prăbuşit” emoţional după meciul cu Sepsi. „Perla” de la Farul a marcat un gol superb, dar a ratat incredibil dintr-o situaţie clară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La interviul de după meciul cu Sepsi, Louis Munteanu a apărut extrem de afectat după ratările de la Sfântu Gheorghe.

Louis Munteanu „s-a prăbuşit” emoţional după meciul cu Sepsi

A fost un meci greu, mai ales în prima repriză. Nu am lacrimi. Am reușit să marchez, îmi lipseau execuțiile astea, nu știu dacă am marcat din afara careului în acest sezon. Sunt supărat, vă dați seama. Am avut 5-6 ocazii să marchez, dar le-am irosit. Dacă am dat în bară, clar trebuia să judec altfel faza.

Cam așa a fost sezonul meu, ratări peste ratări. Mai sunt meciuri, sperăm să legăm victoriile și să ne atingem obiectivele. Domnul Hagi era supărat, toată lumea era. Vreau să îmi cer scuze în fața colegilor, antrenorilor și suporterilor„, a spus Louis Munteanu pentru digisport.ro.

Gică Hagi, un car de nervi după Sepsi – Farul 1-1

Gică Hagi a fost un car de nervi după Sepsi – Farul 1-1. „Regele” și-a făcut praf jucătorii, la finalul partidei de la Sf. Gheorghe. „Regele” este de părere că jucătorii săi au făcut un joc foarte slab în prima repriză și că jucătorii săi au avut noroc, pentru că 2 dintre reușitele lui Sepsi nu au fost validate.

Reclamă

De asemenea, acesta l-a atacat și pe Louis Munteanu și a spus că acesta ar trebui să fie dezamăgit pentru jocul prestat, în prima parte a duelului.

„Prima repriză am fost 0! În a doua repriză meritam să câștigăm, așa văd eu lucrurile. Am avut șansă la golurile marcate de Sepsi.

Am stat pe teren inexplicabil în prima repriză. În a doua repriză a fost mai bine, cât de cât. Am mai avut și posesia, au venit și ocaziile. Sunt bulversat, în prima repriză, inexplicabil! Louis Munteanu trebuie să fie dezamăgit că în prima repriză nu a făcut presiune deloc! Atacanții fac presiune. Mijlocașii recuperează mingiile, fundașii resping. Dacă nu faci asta, nu joci fotbal! E uman totuși, în a doua repriză a jucat bine.

Reclamă 4 / 0/3

Știam de sistemul lui Sepsi, știam ce trebuia să facem, dar în prima repriză nu am făcut nimic. E un punct până la urmă, am jucat în deplasare, puteam să câștigăm, puteam să pierdem. Toate meciurile sunt foarte grele, așa e la fotbal.

Nu am văzut golurile anulate ale lui Sepsi, e problema lor.Fiecare e responsabil pentru ce zice”, a spus Gică Hagi, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și