Închide meniul

18 sancţiuni după FCSB – Universitatea Craiova 2-0. Anunţul făcut de Jandarmeria Capitalei

Dan Roșu Publicat: 8 aprilie 2024, 12:01 / Actualizat: 24 aprilie 2024, 18:57

Reclamă
18 sancţiuni după FCSB – Universitatea Craiova 2-0. Anunţul făcut de Jandarmeria Capitalei

18 sancţiuni după FCSB - Universitatea Craiova 2-0

18 sancţiuni după FCSB - Universitatea Craiova 2-0 - Profimedia Images

Jandarmeria Capitalei anunţă că a aplicat 18 sancţiuni contravenţionale după FCSB – Universitatea Craiova 2-0, partidă disputată duminică seară, pe Arena Naţională, în play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale este de 17.000 de lei.

18 sancţiuni după FCSB – Universitatea Craiova 2-0

Nouă sancţiuni contravenţionale s-au aplicat în conformitate cu prevederile legii privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive.

Una dintre sancţiuni, în valoare de 5.000 de lei, a fost aplicată organizatorului evenimentului sportiv şi alta, în valoare de 4.000 de lei, a fost aplicată societăţii de pază contractate de organizator.

Celelalte nouă sancţiuni contravenţionale s-au aplicat în conformitate cu prevederile legii pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Reclamă

De asemenea, au fost aplicate patru sancţiuni complementare privind interzicerea accesului la competiţiile sportive pe o perioadă de şase luni.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare, a precizat Jandarmeria.

FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, Universitatea Craiova, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:34 EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton 21:23 Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!” 20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” 20:21 Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec: „Am vorbit cu el” 20:14 Neil Lennon, tot mai aproape să îl piardă pe Albion Rrahmani. O forţă a Europei negociază transferul golgheterului de la Rapid! 20:07 Imagine URIAŞĂ cu Gică Hagi la Ambasada SUA din România. Mesajul superb pentru „Rege” 19:20 Carlo Ancelotti are trei variante de transfer pentru a-l înlocui pe Toni Kroos la Real Madrid! Şi-a pregătit deja şi „planul B” 19:20 AS.ro LIVE | Răzvan Raţ este invitatul lui Dan Pavel, de la 10:30. Dezvăluiri de senzaţie a fostului internaţional român 18:59 McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco. Anunţul făcut de britanici 18:19 Dan Şucu a decis cine va fi noul preşedinte al Rapidului! Surpriză de proporţii pregătită după înlăturarea lui Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și