Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova 2-0! Florinel Coman a decis derby-ul. Pas uriaş către titlu făcut de echipa lui Elias Charalambous

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2024, 22:10

Reclamă
FCSB – Universitatea Craiova 2-0! Florinel Coman a decis derby-ul. Pas uriaş către titlu făcut de echipa lui Elias Charalambous

Florinel Coman a deschis scorul din lovitură liberă şi a provocat autogolul lui Vlădoiu

Hepta

FCSB – Universitatea Craiova 2-0. Echipa lui Elias Charalamabous a câştigat derby-ul de pe Arena Naţională şi s-a despins la 10 puncte în fruntea clasamentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a fost, din nou, decisiv pentru FCSB. A marcat un gol superb din lovitură liberă şi a provocat şi autogolul lui Vlădoiu.

FCSB – Universitatea Craiova 2-0

Min. 90+5: S-a terminat derby-ul! FCSB a făcut un pas uriaş către titlu după victoria cu 2-0 în derby-ul cu Universitatea Craiova.

Min. 77: Ocazie Universitatea Craiova! Cîmpanu a tras, dar Târnovanu a respins în corner.

Min. 74: Schimbări la FCSB! Au ieşit Miculescu şi Tavi Popescu, au intrat Baba Alhassan şi Radaslavescu.

Reclamă

Min. 50: Ocazie FCSB! Coman a şutat din interiorul careului, dar Laurenţiu Popescu a reuşit să reţină.

Min. 45: Pauză pe Arena Naţională.

Min. 33: FCSB – Universitatea Craiova 2-0. FCSB conduce cu 2-0. Coman a executat un corner de pe partea stângă şi l-a obligat pe Vlădoiu să devieze mingea în propria poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 28: FCSB – Universitatea Craiova 1-0. Florinel Coman a marcat din lovitură liberă.

Min. 26: Vlad Chiricheş a trecut şi el pe lângă deschiderea scorului. A trimis pe lângă poartă din 4 metri.

Min. 25: Florinel Coman a tras de la marginea careului, dar Laurenţiu Popescu a scos de sub bară.

Min. 20: Ocazie uriaşă pentru FCSB! Şut a centrat, dar Miculescu nu a ajuns la minge.

Min. 15: O nouă ocazie pentru FCSB! Lixandru a trimis cu capul, puţin pe lângă poarta lui Popescu.

Min. 10: O nouă ocazie uriaşă. Coman a executat o lovitură de colţ, dar Lixandru nu a putut să trimită mingea în poartă din 2 metri.

Min. 8: Ocazie uriaşă pentru FCSB! Acţiune foarte bună a lui Octavian Popescu, mingea a ajuns la Şut care a tras în bară din 10 metri.

Reclamă

Min. 1: A început partida.

FCSB – Universitatea Craiova – echipele de start

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman

Rezerve: Udrea, Vlad, Dawa, Haruț, Pandele, Nana Antwi, Toma, Alhassan, Radaslescu, Popa

Antrenor: Elias Charalambous

CSU Craiova: Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Badelj, Căpățină – Crețu, Mekvabishvili, Houri – Baiaram, Blesa, Ivan

Rezerve: Lazar, Soiri, Da Silva, Screciu, Bancu, Mateiu, Kozulj, Danciu, Bana, Cîmpanu, Koljic
Antrenor:
 Ivaylo Petrev

FCSB – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 20:30

FCSB a înregistrat şi ea două victorii, în primele două runde de play-off. Roş-albaştrii s-au impus cu acelaşi scor, 1-0, în duelurile cu Farul şi Sepsi.

În sezonul regulat, FCSB s-a impus categoric în ambele dueluri disputate cu Universitatea Craiova. Oltenii vor revanşa pe Arena Naţională, după ce au fost învinşi de roş-albaştri cu 3-0, atât în tur, cât şi în retur, în acest sezon.

Ultima victorie obţinută de Universitatea Craiova, pe terenul FCSB-ului, a avut loc în urmă cu doi ani. La momentul respectiv, tot în play-off, oltenii se impuneau cu 2-0, graţie golurilor marcate de Andrei Ivan şi Ovidiu Bic.

Duelul din această seară va fi arbitrat de Ovidiu Haţegan, iar în tribune sunt aşteptaţi peste 40.000 de fani. Roş-albaştrii pot stabili astfel un nou record de asistenţă la meciurile de pe teren propriu, din acest sezon.

Universitatea Craiova nu se va putea baza pe Alexandru Mitriţă. Mijlocaşul s-a accidentat în duelul cu Oţelul, din Cupa României. Pe lângă acesta, oltenii nu se vor putea baza nici pe Nicuşor Bancu, care de asemenea este accidentat. De cealaltă parte, de la FCSB, vor lipsi Alexandru Băluţă, Luis Phelipe, Alexandru Pantea, Ionuţ Panţâru şi Ovidiu Popescu.

Echipele probabile:

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Ngezena, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad, M. Udrea, Pandele, Antwi, Chiricheș, Alhassan, Radaslavescu, Toma, Popa
Absenți: Pantea, Panțâru, Băluță, Ov. Popescu, Phelipe (accidentați)
Antrenor: Elias Charalambous

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Badelj, Căpățînă – A. Crețu, Mateiu, Houri – Baiaram, A. Ivan, Markovic
Rezerve: Lazar, Soiri, Cîmpanu, Mekvabishvili, Maldonado, R. Silva, Kozulj, Danciu, Bană, Koljic, Screciu
Absenți: Mitriță (incert), Bancu (accidentat)
Antrenor: Ivaylo Petev

„Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova!

„Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova! Liderul peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a dezvăluit câte bilete s-au vândut deja, cu o zi înainte de meciul dintre primele două echipe clasate din Liga 1.

„Am ajuns la aproximativ 30.000 de bilete vândute. Fără câteva sute, sunt 30.000 de bilete date. Sper ca mâine să vină foarte multă lume la stadion. Mâine, casele sunt deschise până la ora 11:00.

Astăzi se mai vând bilete online. Suporterii își pot procura bilete online până mâine la ora 19:00. Sper să fim 35-40.000. Probabil că dacă batem mâine 80% suntem campioni. Totuși, important e să rămânem cu picioarele pe pământ și să luăm titlul cu numărul 27”, a declarat Gheorghe Mustaţă pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și