Închide meniul

18 sancţiuni după FCSB – Universitatea Craiova 2-0. Anunţul făcut de Jandarmeria Capitalei

Dan Roșu Publicat: 8 aprilie 2024, 12:01 / Actualizat: 24 aprilie 2024, 18:57

Reclamă
18 sancţiuni după FCSB – Universitatea Craiova 2-0. Anunţul făcut de Jandarmeria Capitalei

18 sancţiuni după FCSB - Universitatea Craiova 2-0

18 sancţiuni după FCSB - Universitatea Craiova 2-0 - Profimedia Images

Jandarmeria Capitalei anunţă că a aplicat 18 sancţiuni contravenţionale după FCSB – Universitatea Craiova 2-0, partidă disputată duminică seară, pe Arena Naţională, în play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale este de 17.000 de lei.

18 sancţiuni după FCSB – Universitatea Craiova 2-0

Nouă sancţiuni contravenţionale s-au aplicat în conformitate cu prevederile legii privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive.

Una dintre sancţiuni, în valoare de 5.000 de lei, a fost aplicată organizatorului evenimentului sportiv şi alta, în valoare de 4.000 de lei, a fost aplicată societăţii de pază contractate de organizator.

Celelalte nouă sancţiuni contravenţionale s-au aplicat în conformitate cu prevederile legii pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Reclamă

De asemenea, au fost aplicate patru sancţiuni complementare privind interzicerea accesului la competiţiile sportive pe o perioadă de şase luni.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare, a precizat Jandarmeria.

FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, Universitatea Craiova, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și