Închide meniul
Foto

„Vreau să îl depășesc pe Ștefan cel Mare!” Gigi Becali are o nouă „misiune divină”! Planul pus la cale de patronul de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 8 aprilie 2024, 20:49

Reclamă
„Vreau să îl depășesc pe Ștefan cel Mare!” Gigi Becali are o nouă „misiune divină”! Planul pus la cale de patronul de la FCSB

Gigi Becali are o nouă "misiune divină"

Costumația lui Gigi Becali / Profimedia

Gigi Becali are o nouă „misiune divină”. Patronul de la FCSB și-a dezvăluit planul, după ce echipa sa a învins-o pe Universitatea Craiova, în ultima etapă jucată a playoff-ului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este deja cunoscut faptul că latifundiarul din Pipera nu se uită la bani, atunci când vine vorba despre religie. Astfel, omul cu bani de la FCSB și-a stabilit o nouă misiune.

Gigi Becali are o nouă „misiune divină”

Concret, Gigi Becali a anunțat faptul că dorește să îl depășească pe Ștefan cel Mare, la numărul de biserici ctitorite. Domnitorul Moldovei construia un nou lăcaș de cult de fiecare dată când ieșea învingător într-o bătălie, principalii adversari ai acestuia fiind turcii.

De asemenea, pe lângă Ștefan cel Mare, patronul i-a mai menționat și pe Matei Basarab și Constantin Brâncoveanu, tot foști domnitori cunoscuți și pentru construirea de biserici.

”Eu vreau să fiu ca Matei Basarab, Constantin Brâncoveanu. Vreau să-l depășesc pe Ștefan cel Mare în biserici. Voi nu le știți pe toate, nu le zic”, a spus Gigi Becali, la romaniatv.net.

Reclamă
Reclamă

Totuși, nu se cunoaște un număr exact de biserici, care au fost ctitorite de domnitor. Cert este că, numărul acestora s-a ridicat la peste 40, conform surselor istorice pe care cercetătorii le au la dispoziție.

Momentan, patronul de la FCSB a construit o singură biserică, tot după o „bătălie” cu turcii, câștigată de echipa sa. Acesta a promis încă din 2008 că va ridica o construcție religioasă, atunci când roș-albaștrii o învingeau pe Galatasaray și se calificau în UEFA Champions League. VEZI IMAGINI CU BISERICA PE CARE GIGI BECALI O CONSTRUIEȘTE ÎN PIPERA ÎN GALERIA FOTO

Gigi Becali nu a uitat de declaraţiile lui Dan Şucu şi l-a ironizat pe patronul Rapidului

Gigi Becali nu a uitat de declaraţiile lui Dan Şucu şi l-a ironizat pe patronul Rapidului. Finanţatorul giuleştenilor declara că Marius Ştefănescu nu a vrut să joace împotriva FCSB-ului.

Reclamă

Becali a anunţat, după victoria cu 2-0, cu Universitatea Craiova, că doreşte mai mulţi jucători. În ceea ce-l priveşte pe Marius Ştefănescu, Becali a spus, ironic, că e semnat.

„Ștefănescu e semnat. Nu ai văzut că ne-a vândut meciul (n.r. ironic)? Și eu m-am mândrit, dar niciodată nu am acuzat așa, pentru că e urât.

Se făceau acum 15-20 de ani, ce jucători să facă blat? Eu nu cred că mai există nici blaturi între echipe”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Gigi Becali vrea să îşi facă echipă de Liga Campionilor. Denis Alibec, Louis Munteanu, Alex Mitriţă, Philip Otele şi Rafa Mujica sunt deja pe lista lui Becali.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și