Închide meniul

Gigi Becali nu a uitat de declaraţiile lui Dan Şucu şi l-a ironizat pe patronul Rapidului: „A semnat, ne-a vândut meciul”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 aprilie 2024, 19:14

Reclamă
Gigi Becali nu a uitat de declaraţiile lui Dan Şucu şi l-a ironizat pe patronul Rapidului: „A semnat, ne-a vândut meciul

Gigi Becali nu a uitat de declaraţiile lui Dan Şucu şi l-a ironizat pe patronul Rapidului

Gigi Becali şi Dan Şucu / Colaj Profimedia & Antena Sport

Gigi Becali nu a uitat de declaraţiile lui Dan Şucu şi l-a ironizat pe patronul Rapidului. Finanţatorul giuleştenilor declara că Marius Ştefănescu nu a vrut să joace împotriva FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a anunţat, după victoria cu 2-0, cu Universitatea Craiova, că doreşte mai mulţi jucători. În ceea ce-l priveşte pe Marius Ştefănescu, Becali a spus, ironic, că e semnat.

Gigi Becali nu a uitat de declaraţiile lui Dan Şucu şi l-a ironizat pe patronul Rapidului: „A semnat, ne-a vândut meciul”

Ștefănescu e semnat. Nu ai văzut că ne-a vândut meciul (n.r. ironic)? Și eu m-am mândrit, dar niciodată nu am acuzat așa, pentru că e urât.

Se făceau acum 15-20 de ani, ce jucători să facă blat? Eu nu cred că mai există nici blaturi între echipe”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Gigi Becali vrea să îşi facă echipă de Liga Campionilor. Denis Alibec, Louis Munteanu, Alex Mitriţă, Philip Otele şi Rafa Mujica sunt deja pe lista lui Becali.

Reclamă

Ce spunea Dan Şucu despre Marius Ştefănescu

Acţionarul majoritar al Rapidului, Dan Şucu, îi dădea dreptate lui Victor Angelescu în privinţa declaraţiilor făcute de acesta despre Mariuş Ştefănescu.

Sunt de acord cu el (n.r. Victor Angelescu), dar cu o nuanță. S-a vorbit despre o acuză făcută de Victor către club, către domnul Dioszegi în principal. Nu este adevărat, nu asta a vrut să spună Victor.

Noi am spus că, din punctul nostru de vedere, Marius Ștefănescu nu a dorit să participe la meciul cu FCSB. Noi așa considerăm. Este al treilea meci la rând în care nu joacă cu FCSB. A dat gol în minutul 92 (n.r.: cu Petrolul), a aflat că va juca următorul meci cu FCSB, în minutul 94 a luat galben, în minutul 95 s-a terminat meciul. Sunt prea multe coincidențe.

Reclamă 4 / 0/3

Este o chestiune de o gravitate mare”

Este o chestiune de o gravitate mare, da. Eu nu cred că e problema lui Sepsi, dar nici nu cred că domnul Dioszegi este victimă colaterală. Eu cred că FCSB a hotărât că «De aici încolo nu am cum să mai fac întâlniri sau înțelegeri între patroni, că nu se mai poate, dar mă duc și-l ating pe cel mai bun jucător de la adversar». E foarte simplu. Oamenii ăștia nu înțeleg nimic!

Ce dovezi am? În timpul campionatului nu există discuții despre transferuri, ele se fac în perioadele de transfer. A venit meciul cu Sibiu, negociere cu Baba Alhassan, iar el nu a jucat cu FCSB, deși transferul s-a făcut peste o lună. Cel mai bun jucător de la Hermannstadt! Următorul adversar, Iașiul. Transferat Luis Phelipe, el nu a jucat, a fost răcit, bolnav. Despre ce vorbim aici?

Strategia asta încalcă cel puțin 4 sau 5 articole din regulamentul nostru sportiv. Cine le aplică? Dacă nu le aplică, mergem înapoi de unde am plecat. Am tot dreptul să mă gândesc că la fel au făcut cu Ștefănescu?”, declara Dan Şucu.

S-a aflat cine este atacantul de Champions League pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! Are cifre fabuloase în Liga Portugal

Au apărut detalii despre atacantul de Champions League pe care încearcă Gigi Becali să îl transfere la FCSB. Are 25 de ani şi face senzaţie în Liga Portugal, competiţie care se vede LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Rafa Mujica este golgheterul pe care a pus ochii latifundiarul din Pipera. Spaniolul are o cotă de piaţă de 5 milioane de euro şi înscrie pe bandă rulantă în tricoul celor de la Arouca.

Potrivit fanatik.ro, Mujica este fotbalistul care a fost urmărit de Florin Vulturar în Portugalia. Atacantul central este considerat înlocuitorul perfect al lui Andrea Compagno.

Rafa Mujica este fost internaţional de juniori a Spaniei. A înscris 18 goluri şi a oferit 3 pase decisive în această ediţie din campionatul Portugaliei şi este al treilea cel mai bun marcator al sezonului.

Reclamă

Mujica tocmai a reuşit o „dublă” cu Braga, în victoria la scor de neprezentare reuşită de Arouca, echipă aflată pe locul 7 în Liga Portugal. A înscris goluri superbe în AntenaPLAY.

Neluţu Varga, propunere în direct pentru Gigi Becali

Neluţu Varga este dispus să îşi vândă cel mai bun atacant la FCSB, dar cere un preţ uriaş. Anunţă că nu va renunţa la Otele pentru mai puţin de 6 milioane de euro.

Da, l-am văzut pe Gigi Becali aseară. Și bineînțeles că am auzit că ar fi interesat de Otele. Mă știți, sunt un om de business, sunt un om pragmatic, iubesc fotbalul, dar, bineînțeles, trebuie să asigur și un echilibru financiar la echipă.

Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică și foarte simplă. Dacă vrea să îl ia și să facă spectacol cu Otele, eventual în Champions League, Gigi Becali trebuie să plătească 6 milioane de euro. Acesta este prețul acestui jucător fantastic pe care noi îl avem. Dacă dă acești bani, poate să îl ia.

Iar acesta e un preț așa, de prietenie, pentru Gigi Becali, pentru că suntem toți aici, în campionatul românesc. Pentru campionatele străine, de exemplu Anglia, prețul poate să fie și mai mare.

Deci îi transmit domnului Becali, scurt, să-mi bage în cont 6 milioane de euro și poate să îl ia pe Otele. În mod sigur o să-și facă treaba cu el și o să facă spectacol dacă ajunge în Champions League sau unde dorește domnia sa„, a declarat Neluţu Varga pentru sursa citată anterior.

Nigerianul în vârstă de 24 de ani a ajuns gratis în Gruia, după despărţirea de UTA. Cotat la 1.5 milioane de euro, Otele are 13 goluri şi 6 pase decisive în această ediţie a Ligii 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și