Închide meniul

„O nebunie!” Presa internaţională, cuvinte uriaşe după Real – City 3-3: „Odă pentru golurile măreţe!”

Publicat: 10 aprilie 2024, 0:12

Reclamă
„O nebunie! Presa internaţională, cuvinte uriaşe după Real – City 3-3: „Odă pentru golurile măreţe!

Presa internaţională, cuvinte uriaşe după Real - City 3-

Colaj Profimedia

Presa internaţională a folosit cuvinte uriaşe după Real – City 3-3, meci care a oferit o nebunie totală pe Bernabeu. Echipa lui Guardiola a deschis scorul după numai 104 secunde, dar Real Madrid a întors scorul în doar 2 minute, prin golurile lui Camavinga şi Rodrygo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În repriza a doua a venit rândul celor de la City să întoarcă scorul în doar 6 minute, prin golurile lui Foden şi Gvardiol. Real Madrid a egalat prin golul fabulos marcat de Valverde.

Presa internaţională, cuvinte uriaşe după Real – City 3-3

Presa internaţională a scris la superlativ despre cel mai frumos meci din acest sezon al Ligii Campionilor.

„Liga Campionilor de pe Bernabeu este o nebunie!”, a scris Marca. „Odă pentru golurile măreţe„, au titrat cei de la AS. „Totul se va decide pe Etihad după un meci senzaţional„, au scris şi cei de la Mundo Deportivo.

Real Madrid şi Manchester City s-au întâlnit pentru al treilea sezon la rând în UEFA Champions League, în timp ce Arsenal şi Bayern s-au reîntâlnit după o pauză considerabilă, de 7 ani. Ambele meciuri s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, cu goluri fabuloase şi răsturnări de situaţie incredibile.

Reclamă

Real Madrid şi Manchester City s-au întâlnit pentru al treilea sezon la rând în UEFA Champions League, în timp ce Arsenal şi Bayern s-au reîntâlnit după o pauză considerabilă, de 7 ani. Ambele meciuri s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, cu goluri fabuloase şi răsturnări de situaţie incredibile.

Ilie Dumitrescu, încântat de Real Madrid – Manchester City 3-3

Şi Ilie Dumitrescu a rămas uimit de nivelul meciului dintre cele două echipe.

Un meci senzațional. Au alternat momentele bune de joc. Real a început ezitant, a luat un gol ușor. Apoi am văzut reacția, și-au intrat în joc Rodrygo și Vini Junior. 

Reclamă 4 / 0/3

În partea a doua, am văzut-o pe City, care își impune strategia indiferent de adversar. Realul a acceptat jocul ăsta, s-a retras și a mizat pe contraatacuri, dar e greu dacă nu ai în linia de mijloc jucători care să facă pressing de întâmpinare. Cu Real niciodată nu poți să spui că meciul s-a terminat sau că ești învingător. Cel mai frumos gol a fost al lui Valverde, spectaculos, execuție rară, gol rar”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 LIVE VIDEOCanada – Cehia şi Letonia – SUA sunt ACUM în AntenaPLAY. Finlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia, de la 21:20 17:52 Daniel Opriţa s-a înţeles cu şefii lui CSA Steaua şi a semnat! „Revoluţie” la echipa din Ghencea 17:23 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut 17:09 Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, live în AntenaPLAY 16:59 „Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB” 16:56 Gareth Southgate a anunţat lotul preliminar al Angliei pentru EURO 2024! Starurile care lipsesc de pe listă 16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) 16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A 15:14 Adi Vasile a plecat de la CSM Bucureşti! Anunţul oficial al campioanei României 15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” Vezi toate știrile
Citește și