Închide meniul

„O nebunie!” Presa internaţională, cuvinte uriaşe după Real – City 3-3: „Odă pentru golurile măreţe!”

Reclamă

Publicat: 10 aprilie 2024, 0:12

„O nebunie! Presa internaţională, cuvinte uriaşe după Real – City 3-3: „Odă pentru golurile măreţe!

Presa internaţională, cuvinte uriaşe după Real - City 3-

Colaj Profimedia

Presa internaţională a folosit cuvinte uriaşe după Real – City 3-3, meci care a oferit o nebunie totală pe Bernabeu. Echipa lui Guardiola a deschis scorul după numai 104 secunde, dar Real Madrid a întors scorul în doar 2 minute, prin golurile lui Camavinga şi Rodrygo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În repriza a doua a venit rândul celor de la City să întoarcă scorul în doar 6 minute, prin golurile lui Foden şi Gvardiol. Real Madrid a egalat prin golul fabulos marcat de Valverde.

Presa internaţională, cuvinte uriaşe după Real – City 3-3

Presa internaţională a scris la superlativ despre cel mai frumos meci din acest sezon al Ligii Campionilor.

„Liga Campionilor de pe Bernabeu este o nebunie!”, a scris Marca. „Odă pentru golurile măreţe„, au titrat cei de la AS. „Totul se va decide pe Etihad după un meci senzaţional„, au scris şi cei de la Mundo Deportivo.

Real Madrid şi Manchester City s-au întâlnit pentru al treilea sezon la rând în UEFA Champions League, în timp ce Arsenal şi Bayern s-au reîntâlnit după o pauză considerabilă, de 7 ani. Ambele meciuri s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, cu goluri fabuloase şi răsturnări de situaţie incredibile.

Reclamă

Real Madrid şi Manchester City s-au întâlnit pentru al treilea sezon la rând în UEFA Champions League, în timp ce Arsenal şi Bayern s-au reîntâlnit după o pauză considerabilă, de 7 ani. Ambele meciuri s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, cu goluri fabuloase şi răsturnări de situaţie incredibile.

Ilie Dumitrescu, încântat de Real Madrid – Manchester City 3-3

Şi Ilie Dumitrescu a rămas uimit de nivelul meciului dintre cele două echipe.

Un meci senzațional. Au alternat momentele bune de joc. Real a început ezitant, a luat un gol ușor. Apoi am văzut reacția, și-au intrat în joc Rodrygo și Vini Junior. 

Reclamă 4 / 0/3

În partea a doua, am văzut-o pe City, care își impune strategia indiferent de adversar. Realul a acceptat jocul ăsta, s-a retras și a mizat pe contraatacuri, dar e greu dacă nu ai în linia de mijloc jucători care să facă pressing de întâmpinare. Cu Real niciodată nu poți să spui că meciul s-a terminat sau că ești învingător. Cel mai frumos gol a fost al lui Valverde, spectaculos, execuție rară, gol rar”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și