Închide meniul

Costel Gâlcă a aflat că e pe lista lui Mihai Rotaru și a oferit prima reacție. Mesaj despre venirea la Universitatea Craiova

Alex Ioniță Publicat: 10 aprilie 2024, 15:03

Reclamă
Costel Gâlcă a aflat că e pe lista lui Mihai Rotaru și a oferit prima reacție. Mesaj despre venirea la Universitatea Craiova

Costel Gâlcă a aflat că e pe lista lui Mihai Rotaru și a oferit prima reacție

Costel Galca / Hepta

Costel Gâlcă a aflat că e pe lista lui Mihai Rotaru și a oferit prima reacție. Fostul antrenor de la FCSB i-a transmis un mesaj direct patronului din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru l-a dat afară pe Ivaylo Petev pe data de 10 august, iar acum este nevoit să caute un nou tehnician. Pe lista acestuia se află și Costel Gâlcă, în prezent liber de contract după despărțirea de Radomiak.

Costel Gâlcă a aflat că e pe lista lui Mihai Rotaru și a oferit prima reacție

Antrenorul care a câștigat „tripla” alături de FCSB a dat de înțeles că ar lua în calcul să vină pe banca echipei lui Mihai Rotaru. Totuși, Gâlcă a ținut să menționeze și faptul că, până în momentul de față, nu a fost contactat de nicio persoană din cadrul clubului.

”N-am vorbit cu nimeni. Nu știu ce interes ar putea avea Universitatea Craiova. Este un club mare în România. Am văzut că deja sunt plasat pe lista grupării, dar, repet, n-am dialogat cu absolut nimeni.

Eu am spus că oricând iau în calcul să revin în România. Aș veni, da!. Asta e meseria mea, de antrenor, trebuie să-mi exercit munca undeva.

Reclamă

Asta e meseria mea, de antrenor, astfel că aș lua în calcul și această variantă, și orice alt proiect. Dar nu pot vorbi acum mai multe atât timp cât nu am fost contactat de nimeni”, a spus Costel Gâlcă, potrivit gsp.ro.

Lista din care Mihai Rotaru va alege viitorul antrenor de la Universitatea Craiova

Iată lista din care Mihai Rotaru va alege viitorul antrenor de la Universitatea Craiova. Patronul oltenilor s-a mișcat rapid și și-a ales deja favoriții.

Echipa din Bănie a rămas fără antrenor după ce Ivaylo Petev a fost dat afară. Bulgarul a condus, pe 10 aprilie, ultimul antrenament la echipa lui Mihai Rotaru.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit informațiilor AntenaSport, Mihai Rotaru și-a alcătuit o listă total surprinzătoare, din care va alege următorul antrenor de la Universitatea Craiova.

Costel Gâlcă, Emil Săndoi, Eugen Neagoe și Dorinel Munteanu sunt favoriții lui Mihai Rotaru, iar patronul dorește să se înțeleagă cât mai rapid cu unul dintre aceștia.

În momentul de față, una dintre cele mai interesante variante este Dorinel Munteanu, care o pregătește pe Oțelul Galați. În cazul în care acesta se va înțelege cu Mihai Rotaru, va prelua echipa după finalul sezonului.

De asemenea, alți doi tehnicieni din lista patronului cunosc foarte bine echipa din Bănie. Este vorba despre Eugen Neagoe și Emil Săndoi.

Primul nume menționat în paragraful de mai sus a fost antrenorul oltenilor în perioada ianuarie – iulie 2023, în timp ce Emil Săndoi a mai pregătit-o pe Universitatea în periaoda septembrie 2014 – octombrie 2016.

În momentul de față, Eugen Neagoe este antrenorul celor de la FC Argeș, în Liga a 2-a, în timp ce Emil Săndoi e liber de contract, după plecarea de la echipa națională U21.

Un alt favorit al lui Mihai Rotaru este Costel Gâlcă, în prezent liber de contract după despărțirea de Radomiak. Tehnicianul a făcut cele mai mari performanțe alături de FCSB, echipă alături de care a reușit să câștige „tripla” în 2015: titlul, Cupa României și Cupa Ligii.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” Vezi toate știrile
Citește și