Închide meniul

Costel Gâlcă a aflat că e pe lista lui Mihai Rotaru și a oferit prima reacție. Mesaj despre venirea la Universitatea Craiova

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 aprilie 2024, 15:03

Costel Gâlcă a aflat că e pe lista lui Mihai Rotaru și a oferit prima reacție. Mesaj despre venirea la Universitatea Craiova

Costel Gâlcă a aflat că e pe lista lui Mihai Rotaru și a oferit prima reacție

Costel Galca / Hepta

Costel Gâlcă a aflat că e pe lista lui Mihai Rotaru și a oferit prima reacție. Fostul antrenor de la FCSB i-a transmis un mesaj direct patronului din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru l-a dat afară pe Ivaylo Petev pe data de 10 august, iar acum este nevoit să caute un nou tehnician. Pe lista acestuia se află și Costel Gâlcă, în prezent liber de contract după despărțirea de Radomiak.

Costel Gâlcă a aflat că e pe lista lui Mihai Rotaru și a oferit prima reacție

Antrenorul care a câștigat „tripla” alături de FCSB a dat de înțeles că ar lua în calcul să vină pe banca echipei lui Mihai Rotaru. Totuși, Gâlcă a ținut să menționeze și faptul că, până în momentul de față, nu a fost contactat de nicio persoană din cadrul clubului.

”N-am vorbit cu nimeni. Nu știu ce interes ar putea avea Universitatea Craiova. Este un club mare în România. Am văzut că deja sunt plasat pe lista grupării, dar, repet, n-am dialogat cu absolut nimeni.

Eu am spus că oricând iau în calcul să revin în România. Aș veni, da!. Asta e meseria mea, de antrenor, trebuie să-mi exercit munca undeva.

Reclamă

Asta e meseria mea, de antrenor, astfel că aș lua în calcul și această variantă, și orice alt proiect. Dar nu pot vorbi acum mai multe atât timp cât nu am fost contactat de nimeni”, a spus Costel Gâlcă, potrivit gsp.ro.

Lista din care Mihai Rotaru va alege viitorul antrenor de la Universitatea Craiova

Iată lista din care Mihai Rotaru va alege viitorul antrenor de la Universitatea Craiova. Patronul oltenilor s-a mișcat rapid și și-a ales deja favoriții.

Echipa din Bănie a rămas fără antrenor după ce Ivaylo Petev a fost dat afară. Bulgarul a condus, pe 10 aprilie, ultimul antrenament la echipa lui Mihai Rotaru.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit informațiilor AntenaSport, Mihai Rotaru și-a alcătuit o listă total surprinzătoare, din care va alege următorul antrenor de la Universitatea Craiova.

Costel Gâlcă, Emil Săndoi, Eugen Neagoe și Dorinel Munteanu sunt favoriții lui Mihai Rotaru, iar patronul dorește să se înțeleagă cât mai rapid cu unul dintre aceștia.

În momentul de față, una dintre cele mai interesante variante este Dorinel Munteanu, care o pregătește pe Oțelul Galați. În cazul în care acesta se va înțelege cu Mihai Rotaru, va prelua echipa după finalul sezonului.

De asemenea, alți doi tehnicieni din lista patronului cunosc foarte bine echipa din Bănie. Este vorba despre Eugen Neagoe și Emil Săndoi.

Primul nume menționat în paragraful de mai sus a fost antrenorul oltenilor în perioada ianuarie – iulie 2023, în timp ce Emil Săndoi a mai pregătit-o pe Universitatea în periaoda septembrie 2014 – octombrie 2016.

În momentul de față, Eugen Neagoe este antrenorul celor de la FC Argeș, în Liga a 2-a, în timp ce Emil Săndoi e liber de contract, după plecarea de la echipa națională U21.

Un alt favorit al lui Mihai Rotaru este Costel Gâlcă, în prezent liber de contract după despărțirea de Radomiak. Tehnicianul a făcut cele mai mari performanțe alături de FCSB, echipă alături de care a reușit să câștige „tripla” în 2015: titlul, Cupa României și Cupa Ligii.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și