Închide meniul
EXCLUSIV

Lista din care Mihai Rotaru va alege viitorul antrenor de la Universitatea Craiova! Ce nume surprinzătoare va contacta patronul

Alex Ioniță Publicat: 10 aprilie 2024, 14:54

Reclamă
Lista din care Mihai Rotaru va alege viitorul antrenor de la Universitatea Craiova! Ce nume surprinzătoare va contacta patronul

Lista din care Mihai Rotaru va alege viitorul antrenor de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, într-o conferinţă de presă

Iată lista din care Mihai Rotaru va alege viitorul antrenor de la Universitatea Craiova. Patronul oltenilor s-a mișcat rapid și și-a ales deja favoriții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Bănie a rămas fără antrenor după ce Ivaylo Petev a fost dat afară. Bulgarul a condus, pe 10 aprilie, ultimul antrenament la echipa lui Mihai Rotaru.

Lista din care Mihai Rotaru va alege viitorul antrenor de la Universitatea Craiova

Potrivit informațiilor AntenaSport, Mihai Rotaru și-a alcătuit o listă total surprinzătoare, din care va alege următorul antrenor de la Universitatea Craiova.

Costel Gâlcă, Emil Săndoi, Eugen Neagoe și Dorinel Munteanu sunt favoriții lui Mihai Rotaru, iar patronul dorește să se înțeleagă cât mai rapid cu unul dintre aceștia.

În momentul de față, una dintre cele mai interesante variante este Dorinel Munteanu, care o pregătește pe Oțelul Galați. În cazul în care acesta se va înțelege cu Mihai Rotaru, va prelua echipa după finalul sezonului.

Reclamă

De asemenea, alți doi tehnicieni din lista patronului cunosc foarte bine echipa din Bănie. Este vorba despre Eugen Neagoe și Emil Săndoi.

Primul nume menționat în paragraful de mai sus a fost antrenorul oltenilor în perioada ianuarie – iulie 2023, în timp ce Emil Săndoi a mai pregătit-o pe Universitatea în periaoda septembrie 2014 – octombrie 2016.

În momentul de față, Eugen Neagoe este antrenorul celor de la FC Argeș, în Liga a 2-a, în timp ce Emil Săndoi e liber de contract, după plecarea de la echipa națională U21.

Reclamă 4 / 0/3

Un alt favorit al lui Mihai Rotaru este Costel Gâlcă, în prezent liber de contract după despărțirea de Radomiak. Tehnicianul a făcut cele mai mari performanțe alături de FCSB, echipă alături de care a reușit să câștige „tripla” în 2015: titlul, Cupa României și Cupa Ligii.

Cine va sta pe banca Universităţii Craiova după ce Mihai Rotaru l-a demis pe Ivaylo Petev!

S-a aflat cine va sta pe banca Universităţii Craiova după ce Mihai Rotaru l-a demis pe Ivaylo Petev! Antrenorul bulgar s-a despărţit de echipa lui Rotaru după înfrângerea cu FCSB.

FCSB – Universitatea Craiova s-a încheiat 2-0. „Roş-albaştrii” au avut mai multe ocazii de gol în prima repriză, iar scorul putea lua proporţii. Oltenii au avut absenţe importante cu FCSB: Mitriţă şi Screciu.

Bancu a fost şi el rezervă cu FCSB. În disperare de cauză, Petev l-a introdus pe teren în minutul 78 al meciului.

Potrivit fanatik.ro, la meciul următor, cel cu Farul, vor sta pe bancă Dragoș Bon și Ionuț Stancu. Ar fi o măsură temporară până când Rotaru numeşte un nou antrenor.

Universitatea Craiova – Farul se joacă vineri în play-off, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Favorit să îl înlocuiască pe Petev ar fi Costel Gâlcă, ce a făcut „tripla” cu FCSB în 2015: titlu, Cupa României şi Cupa Ligii. Gâlcă a fost antrenorul FCSB-ului atunci când „roş-albaştrii” au cucerit ultimul titlu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și