Închide meniul

Gică Hagi, discurs manifest după ce Petev a fost demis de Mihai Rotaru: „Antrenorii nu sunt respectaţi, s-a pierdut noţiunea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 aprilie 2024, 17:53

Reclamă
Gică Hagi, discurs manifest după ce Petev a fost demis de Mihai Rotaru: „Antrenorii nu sunt respectaţi, s-a pierdut noţiunea!

Gică Hagi, discurs manifest după ce Petev a fost demis de Mihai Rotaru

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Gică Hagi a avut un discurs manifest după ce Ivaylo Petev a fost demis de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova. Hagi a spus că în România antrenorii nu sunt respectaţi şi că s-a pierdut noţiunea de manager în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Gică Hagi e de părere că schimbările dese de antrenori au contribuit la scăderea nivelului fotbalului din România. Hagi spune că se referă la situaţia generală din fotbal, nu doar la un anumit club.

Gică Hagi, discurs manifest după ce Petev a fost demis de Mihai Rotaru

În ultimii 10-15 ani, în România s-a pierdut noțiunea de profesor, de manager. Nu există apreciere. Antrenorii și managerii au cel mai important rol din punct de vedere tehnic ca să producă ce gândesc cei cu bani. Și trebuie să fie competitivi, să fie foarte buni, să fie respectați, trebuie să responsabili.

Este un lucru fundamental, dar probabil că așa a ajuns fotbalul la noi și mai puțin afară, chiar dacă și acolo se întâmplă anumite lucruri.

La noi, antrenorii nu sunt deloc respectați, așa cum se întâmpla înainte. Domn’ profesor, cum se spunea pe vremuri, nu mai există în România. Din păcate, este unul dintre motivele pentru care suntem unde suntem. Este impresia mea generală și nu mă refer la o situație sau un club”, a spus Gică Hagi într-o conferinţă de presă.

Reclamă

OFICIAL! Universitatea Craiova a anunţat plecarea lui Ivaylo Petev

Ivaylo Petev a plecat de la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru nu a mai rezistat după înfrângerea cu FCSB și începe revoluția la echipa din Bănie!

„OFICIAL | Mulțumim, Ivaylo Petev! Universitatea Craiova și antrenorul Ivaylo Petev au hotărât astăzi, de comun acord, rezilierea contractului. Kozlic Admir, Adi Adilovic și Csaba Gabris au semnat, de asemenea, rezilierea contractelor. Le mulțumim tuturor și le dorim mult succes mai departe„, au anunţat oltenii pe reţelele de socializare!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” Vezi toate știrile
Citește și