Închide meniul

Gică Hagi, discurs manifest după ce Petev a fost demis de Mihai Rotaru: „Antrenorii nu sunt respectaţi, s-a pierdut noţiunea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 aprilie 2024, 17:53

Reclamă
Gică Hagi, discurs manifest după ce Petev a fost demis de Mihai Rotaru: „Antrenorii nu sunt respectaţi, s-a pierdut noţiunea!

Gică Hagi, discurs manifest după ce Petev a fost demis de Mihai Rotaru

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Gică Hagi a avut un discurs manifest după ce Ivaylo Petev a fost demis de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova. Hagi a spus că în România antrenorii nu sunt respectaţi şi că s-a pierdut noţiunea de manager în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Gică Hagi e de părere că schimbările dese de antrenori au contribuit la scăderea nivelului fotbalului din România. Hagi spune că se referă la situaţia generală din fotbal, nu doar la un anumit club.

Gică Hagi, discurs manifest după ce Petev a fost demis de Mihai Rotaru

În ultimii 10-15 ani, în România s-a pierdut noțiunea de profesor, de manager. Nu există apreciere. Antrenorii și managerii au cel mai important rol din punct de vedere tehnic ca să producă ce gândesc cei cu bani. Și trebuie să fie competitivi, să fie foarte buni, să fie respectați, trebuie să responsabili.

Este un lucru fundamental, dar probabil că așa a ajuns fotbalul la noi și mai puțin afară, chiar dacă și acolo se întâmplă anumite lucruri.

La noi, antrenorii nu sunt deloc respectați, așa cum se întâmpla înainte. Domn’ profesor, cum se spunea pe vremuri, nu mai există în România. Din păcate, este unul dintre motivele pentru care suntem unde suntem. Este impresia mea generală și nu mă refer la o situație sau un club”, a spus Gică Hagi într-o conferinţă de presă.

Reclamă

OFICIAL! Universitatea Craiova a anunţat plecarea lui Ivaylo Petev

Ivaylo Petev a plecat de la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru nu a mai rezistat după înfrângerea cu FCSB și începe revoluția la echipa din Bănie!

„OFICIAL | Mulțumim, Ivaylo Petev! Universitatea Craiova și antrenorul Ivaylo Petev au hotărât astăzi, de comun acord, rezilierea contractului. Kozlic Admir, Adi Adilovic și Csaba Gabris au semnat, de asemenea, rezilierea contractelor. Le mulțumim tuturor și le dorim mult succes mai departe„, au anunţat oltenii pe reţelele de socializare!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și