Închide meniul

„M-am săturat!” Cosmin Olăroiu a ajuns la capătul răbdării! Mesaj dur despre problemele din Emirate

Alex Ioniță Publicat: 11 aprilie 2024, 14:18

Reclamă
„M-am săturat! Cosmin Olăroiu a ajuns la capătul răbdării! Mesaj dur despre problemele din Emirate

Cosmin Olăroiu a ajuns la capătul răbdării

Cosmin Olăroiu / Profimedia

Cosmin Olăroiu a ajuns la capătul răbdării. Antrenorul român nu a mai rezistat și a spus lucrurilor pe nume, după ultimul meci jucat în Emirate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația pregătită de „Oli”, Sharjah, se află pe locul al 5-lea în clasament, la 48 de lungimi de liderul Al Wasl.

Cosmin Olăroiu a ajuns la capătul răbdării

Având în vedere situația din campionat, Cosmin Olăroiu și-a făcut praf jucătorii și a spus că echipa are nevoie de o adevărată „revoluție”, pentru a reuși să își îndeplinească obiectivele.

„Am făcut multe greşeli şi am primit uşor goluri. Din nefericire, acesta este nivelul actual. Am 6 jucători străini, iar mulţi dintre ei au probleme care nu le permit să revină la nivelul lor obişnuit. Sincer, m-am săturat să vorbesc despre aceste subiecte. Ar fi multe de vorbit, dar e suficient pentru acum.

Există multe probleme, inclusiv referitoare la accidentări sau suspendări. Trebuie să facem o analiză pentru a vedea şi cine poate să rămână şi cine nu. Ambiţiile sunt mari aici, dar posibilităţile noastre nu sunt pe măsura ambiţiilor”, a spus Cosmin Olăroiu, potrivit Al-Bayan.

Reclamă

Cosmin Olăroiu, reacție după eșecul incredibil din Supercupa Emiratelor

Cosmin Olăroiu a oferit prima reacție după eșecul incredibil din Supercupa Emiratelor Arabe Unite. Tehnicianul de la Sharjah a vorbit despre umilința din partida cu Al Ahli.

În cadrul acestui meci, echipa lui Cosmin Olăroiu a condus, inițial, cu scorul de 2-0. Totuși, după eliminarea lui Abdelaziz Ali, din minutul 32, a început un adevărat coșmar pentru echipa românului. Adversarii s-au deslănțuit. La finalul partidei, Sharjah era învinsă cu 2-6.

După meciul din Supercupa Emiratelor Arabe Unite, Cosmin Olăroiu a dezvăluit faptul că rezultatul final este o tragedie pentru formația sa. Acesta s-a arătat dezamăgit de prestația echipei sale după ce fundașul Ali a fost eliminat în prima repriză. Totodată, „Oli” este de părere că toate golurile marcate de către adversari au fost făcute „cadou” de către elevii săi.

Reclamă 4 / 0/3

”După ce am reușit să marcăm de două ori, în loc să marcăm golul trei și apoi golul patru, Supercupa s-a transformat într-o tragedie pentru noi și am cedat.

Le-am făcut cadou un penalty și am jucat în inferioritate numerică. Apoi, golurile lor au fost toate cadouri, pasele au venit din partea noastră”, a spus Cosmin Olăroiu, după umilința din Supercupă, potrivit Kick Off.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:20 Carlo Ancelotti are trei variante de transfer pentru a-l înlocui pe Toni Kroos la Real Madrid! Şi-a pregătit deja şi „planul B” 19:20 AS.ro LIVE | Răzvan Raţ este invitatul lui Dan Pavel, de la 10:30. Dezvăluiri de senzaţie a fostului internaţional român 18:59 McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco. Anunţul făcut de britanici 18:19 Dan Şucu a decis cine va fi noul preşedinte al Rapidului! Surpriză de proporţii pregătită după înlăturarea lui Daniel Niculae 18:11 „Ferguson, stai liniştit că nu-l iei nici cu 5 milioane de euro!” Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali 17:53 LIVE VIDEOCanada – Cehia şi Letonia – SUA sunt ACUM în AntenaPLAY. Finlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia, de la 21:20 17:52 Daniel Opriţa s-a înţeles cu şefii lui CSA Steaua şi a semnat! „Revoluţie” la echipa din Ghencea 17:23 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut 17:09 Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, live în AntenaPLAY 16:59 „Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB” Vezi toate știrile
Citește și