Închide meniul

„M-am săturat!” Cosmin Olăroiu a ajuns la capătul răbdării! Mesaj dur despre problemele din Emirate

Alex Ioniță Publicat: 11 aprilie 2024, 14:18

Reclamă
„M-am săturat! Cosmin Olăroiu a ajuns la capătul răbdării! Mesaj dur despre problemele din Emirate

Cosmin Olăroiu a ajuns la capătul răbdării

Cosmin Olăroiu / Profimedia

Cosmin Olăroiu a ajuns la capătul răbdării. Antrenorul român nu a mai rezistat și a spus lucrurilor pe nume, după ultimul meci jucat în Emirate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația pregătită de „Oli”, Sharjah, se află pe locul al 5-lea în clasament, la 48 de lungimi de liderul Al Wasl.

Cosmin Olăroiu a ajuns la capătul răbdării

Având în vedere situația din campionat, Cosmin Olăroiu și-a făcut praf jucătorii și a spus că echipa are nevoie de o adevărată „revoluție”, pentru a reuși să își îndeplinească obiectivele.

„Am făcut multe greşeli şi am primit uşor goluri. Din nefericire, acesta este nivelul actual. Am 6 jucători străini, iar mulţi dintre ei au probleme care nu le permit să revină la nivelul lor obişnuit. Sincer, m-am săturat să vorbesc despre aceste subiecte. Ar fi multe de vorbit, dar e suficient pentru acum.

Există multe probleme, inclusiv referitoare la accidentări sau suspendări. Trebuie să facem o analiză pentru a vedea şi cine poate să rămână şi cine nu. Ambiţiile sunt mari aici, dar posibilităţile noastre nu sunt pe măsura ambiţiilor”, a spus Cosmin Olăroiu, potrivit Al-Bayan.

Reclamă

Cosmin Olăroiu, reacție după eșecul incredibil din Supercupa Emiratelor

Cosmin Olăroiu a oferit prima reacție după eșecul incredibil din Supercupa Emiratelor Arabe Unite. Tehnicianul de la Sharjah a vorbit despre umilința din partida cu Al Ahli.

În cadrul acestui meci, echipa lui Cosmin Olăroiu a condus, inițial, cu scorul de 2-0. Totuși, după eliminarea lui Abdelaziz Ali, din minutul 32, a început un adevărat coșmar pentru echipa românului. Adversarii s-au deslănțuit. La finalul partidei, Sharjah era învinsă cu 2-6.

După meciul din Supercupa Emiratelor Arabe Unite, Cosmin Olăroiu a dezvăluit faptul că rezultatul final este o tragedie pentru formația sa. Acesta s-a arătat dezamăgit de prestația echipei sale după ce fundașul Ali a fost eliminat în prima repriză. Totodată, „Oli” este de părere că toate golurile marcate de către adversari au fost făcute „cadou” de către elevii săi.

Reclamă 4 / 0/3

”După ce am reușit să marcăm de două ori, în loc să marcăm golul trei și apoi golul patru, Supercupa s-a transformat într-o tragedie pentru noi și am cedat.

Le-am făcut cadou un penalty și am jucat în inferioritate numerică. Apoi, golurile lor au fost toate cadouri, pasele au venit din partea noastră”, a spus Cosmin Olăroiu, după umilința din Supercupă, potrivit Kick Off.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și