Închide meniul

Cosmin Olăroiu s-a decis, după oferta de milioane din Europa! Unde va antrena „Oli”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 februarie 2024, 8:30 / Actualizat: 7 februarie 2024, 16:46

Cosmin Olăroiu s-a decis, după oferta de milioane din Europa! Unde va antrena „Oli

Cosmin Olăroiu s-a decis, după oferta de milioane din Europa

Cosmin Olăroiu, la finalul unui meci/ Profimedia

Cosmin Olăroiu s-a decis, după ce a primit oferta de milioane din Europa. Antrenorul român a fost dorit de Trabzonspor, însă tehnicianul român a ales să rămână în Asia, la Al Sharjah.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu o antrenează pe Al Sharjah de mai bine de doi ani, iar contractul său pe banca echipei din Emiratele Arabe Unite va expira în vara lui 2025.

Cosmin Olăroiu s-a decis, după oferta de milioane din Europa

Cosmin Olăroiu a cerut timp de gândire, pentru a lua decizia în privinţa ofertei primite în această iarnă. Conform iamsport.ro, antrenorul român i-a refuzat pe turcii de la Trabzonspor.

Sursa citată mai sus notează că „Oli” ar fi fost tentat să accepte oferta venită din Turcia, şi să antreneze din nou în Europa, însă a fost nevoit să o refuze în cele din urmă, deoarece oficialii de la Al Sharjah nu vor sub nicio formă să renunţe la serviciile sale.

Trabzonspor îi oferise lui Cosmin Olăroiu un contract valabil pe două sezoane şi jumătate. Salariul propus de turci era de două milioane de euro pe an, aproape jumătate de cât câştigă antrenorul român în Emirate, acolo unde are un salariu de 4,6 milioane de euro.

Reclamă

Dacă Olăroiu ar fi acceptat să rupă contractul cu saudiţii de la Al Sharjah, pentru a semna cu Trabzonspor, antrenorul român era nevoit să-şi achite şi clauza de reziliere, care se ridică la suma de aproximativ trei milioane de dolari.

Cosmin Olăroiu va continua astfel pe banca lui Al Sharjah, echipă care în prezent ocupă locul patru în campionatul din Emiratele Arabe Unite, la opt puncte diferenţă de primul loc, ocupat de Al-Wasl.

În cei doi ani petrecuţi pe banca lui Al Sharjah, Cosmin Olăroiu a cucerit trei trofee: două Cupe ale Preşedintelui şi o Supercupă a Emiratelor Arabe Unite. În acest sezon, echipa lui „Oli” a pierdut finala Supercupei, şi a fost eliminată din grupele Ligii Campionilor Asiei, competiţie care se vede live, în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Cosmin Olăroiu, reacție după eșecul incredibil din Supercupa Emiratelor

Cosmin Olăroiu a oferit prima reacție după eșecul incredibil din Supercupa Emiratelor Arabe Unite. Tehnicianul de la Sharjah a vorbit despre umilința din partida cu Al Ahli.

În cadrul acestui meci, echipa lui Cosmin Olăroiu a condus, inițial, cu scorul de 2-0. Totuși, după eliminarea lui Abdelaziz Ali, din minutul 32, a început un adevărat coșmar pentru echipa românului. Adversarii s-au deslănțuit. La finalul partidei, Sharjah era învinsă cu 2-6.

După meciul din Supercupa Emiratelor Arabe Unite, Cosmin Olăroiu a dezvăluit faptul că rezultatul final este o tragedie pentru formația sa. Acesta s-a arătat dezamăgit de prestația echipei sale după ce fundașul Ali a fost eliminat în prima repriză. Totodată, „Oli” este de părere că toate golurile marcate de către adversari au fost făcute „cadou” de către elevii săi.

”După ce am reușit să marcăm de două ori, în loc să marcăm golul trei și apoi golul patru, Supercupa s-a transformat într-o tragedie pentru noi și am cedat.

Le-am făcut cadou un penalty și am jucat în inferioritate numerică. Apoi, golurile lor au fost toate cadouri, pasele au venit din partea noastră”, a spus Cosmin Olăroiu, după umilința din Supercupă, potrivit Kick Off.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și