Închide meniul
EXCLUSIV

„Nu cred că are el asemenea vise!” Helmut Duckadam l-a dat de gol pe Gigi Becali. „Cacealmaua anului” în Liga 1

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2024, 10:00

Reclamă
„Nu cred că are el asemenea vise! Helmut Duckadam l-a dat de gol pe Gigi Becali. „Cacealmaua anului în Liga 1

Helmut Duckadam l-a dat de gol pe Gigi Becali

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu - Antena Sport

Helmut Duckadam l-a dat de gol pe Gigi Becali şi crede că interesul pentru transferul lui Alexandru Mitriţă la FCSB este doar o cacealma. Duckadam e de părere că a fost doar o întrebare pentru Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam crede că nici Mitriţă nu ar accepta vreodată să vină la FCSB, având în vedere relaţia foarte bună pe care o are cu Mihai Rotaru. Mai mult, Duckadam e de părere că Mitriţă nu s-ar potrivi pe stilul celor de la FCSB.

Helmut Duckadam l-a dat de gol pe Gigi Becali

Nu cred că are el asemenea vise. Cred că a fost mai mult o întrebare către domnul Rotaru. Nici nu ştiu dacă Alex Mitriţă s-ar potrivi la FCSB şi nici nu cred că ar putea merge vreodată acolo„, a spus Helmut Duckadam în exclusivitate pentru AntenaSport.

Sorin Cârţu a avut reacţie vehementă despre o posibilă „trădare” a lui Alexandru Mitriţă

Fostul preşedinte al echipei lui Mihai Rotaru nu vede posibilă o asemenea mutare. Ca să îl tenteze pe atacantul de 29 de ani, Gigi Becali ar fi nevoit să ofere un salariu fără precedent în Liga 1. Pentru a reveni la Craiova, Mitriţă a refuzat o un salariu de 2.5 milioane de euro.

N-are bani pentru Mitriță. Nu cred că se duce, dar nu mă întrebați pe mine. E profesionist, nu se știe ce alege, dar cel mai bine spune domnul Rotaru.

Reclamă

Nu cred că l-aș vedea pe Mitriță la FCSB. Câți bani să-i dea Gigi? Mitriță are mulți bani la Craiova, dar nu mă apuc să zic eu, întrebați-l pe Mihai Rotaru”, a spus Sorin Cârțu, la primasport.ro.

Gigi Becali a făcut anunţul surprinzător, că ar vrea să îl transfere pe Alex Mitriţă, chiar la finalul meciului FCSB – Universitatea Craiova, scor 2-0, din etapa a 3-a a play-off-ului.

Îmi place Mitriță, dar nu cred că pot să-l iau. Nu-ți dau ăștia jucători. Rotaru e om de business, dar și eu sunt. Nu poți să dai 2 milioane pe un jucător de 30 de ani. N-are rost, a fost un gând și nu trebuia să-l spun. A mâncat și bătaie acum, de ce să-l incit pe om? Doar mi-a venit un gând.

Reclamă 4 / 0/3

Un jucător pe care îl vreau e Otele. Dacă îmi convine prețul, da. Dacă nu se califică în grupe, poate vor să câștige niște bani, nu? Rrahmani nu e o soluţie pentru că nu vreau genul ăla de jucător. Vreau un jucător de careu”, a fost declaraţia lui Gigi Becali, imediat după FCSB – Universitatea Craiova 2-0.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:46 Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători” 23:26 „Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!” 23:20 VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei 23:11 Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş 23:05 Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A 23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată Vezi toate știrile
Citește și