Închide meniul
EXCLUSIV

„Nu cred că are el asemenea vise!” Helmut Duckadam l-a dat de gol pe Gigi Becali. „Cacealmaua anului” în Liga 1

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2024, 10:00

Reclamă
„Nu cred că are el asemenea vise! Helmut Duckadam l-a dat de gol pe Gigi Becali. „Cacealmaua anului în Liga 1

Helmut Duckadam l-a dat de gol pe Gigi Becali

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu - Antena Sport

Helmut Duckadam l-a dat de gol pe Gigi Becali şi crede că interesul pentru transferul lui Alexandru Mitriţă la FCSB este doar o cacealma. Duckadam e de părere că a fost doar o întrebare pentru Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam crede că nici Mitriţă nu ar accepta vreodată să vină la FCSB, având în vedere relaţia foarte bună pe care o are cu Mihai Rotaru. Mai mult, Duckadam e de părere că Mitriţă nu s-ar potrivi pe stilul celor de la FCSB.

Helmut Duckadam l-a dat de gol pe Gigi Becali

Nu cred că are el asemenea vise. Cred că a fost mai mult o întrebare către domnul Rotaru. Nici nu ştiu dacă Alex Mitriţă s-ar potrivi la FCSB şi nici nu cred că ar putea merge vreodată acolo„, a spus Helmut Duckadam în exclusivitate pentru AntenaSport.

Sorin Cârţu a avut reacţie vehementă despre o posibilă „trădare” a lui Alexandru Mitriţă

Fostul preşedinte al echipei lui Mihai Rotaru nu vede posibilă o asemenea mutare. Ca să îl tenteze pe atacantul de 29 de ani, Gigi Becali ar fi nevoit să ofere un salariu fără precedent în Liga 1. Pentru a reveni la Craiova, Mitriţă a refuzat o un salariu de 2.5 milioane de euro.

N-are bani pentru Mitriță. Nu cred că se duce, dar nu mă întrebați pe mine. E profesionist, nu se știe ce alege, dar cel mai bine spune domnul Rotaru.

Reclamă

Nu cred că l-aș vedea pe Mitriță la FCSB. Câți bani să-i dea Gigi? Mitriță are mulți bani la Craiova, dar nu mă apuc să zic eu, întrebați-l pe Mihai Rotaru”, a spus Sorin Cârțu, la primasport.ro.

Gigi Becali a făcut anunţul surprinzător, că ar vrea să îl transfere pe Alex Mitriţă, chiar la finalul meciului FCSB – Universitatea Craiova, scor 2-0, din etapa a 3-a a play-off-ului.

Îmi place Mitriță, dar nu cred că pot să-l iau. Nu-ți dau ăștia jucători. Rotaru e om de business, dar și eu sunt. Nu poți să dai 2 milioane pe un jucător de 30 de ani. N-are rost, a fost un gând și nu trebuia să-l spun. A mâncat și bătaie acum, de ce să-l incit pe om? Doar mi-a venit un gând.

Reclamă 4 / 0/3

Un jucător pe care îl vreau e Otele. Dacă îmi convine prețul, da. Dacă nu se califică în grupe, poate vor să câștige niște bani, nu? Rrahmani nu e o soluţie pentru că nu vreau genul ăla de jucător. Vreau un jucător de careu”, a fost declaraţia lui Gigi Becali, imediat după FCSB – Universitatea Craiova 2-0.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și