Închide meniul

Sorin Cârţu, reacţie vehementă despre o posibilă „trădare” a lui Alexandru Mitriţă: „Câţi bani să-i dea Gigi Becali?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2024, 9:49

Reclamă
Sorin Cârţu, reacţie vehementă despre o posibilă „trădare a lui Alexandru Mitriţă: „Câţi bani să-i dea Gigi Becali?

Sorin Cârţu a avut reacţie vehementă despre o posibilă "trădare" a lui Alexandru Mitriţă

Alexandru Mitriţă, după un meci al Universităţii Craiova / Hepta

Sorin Cârţu a avut o reacţie vehementă despre o posibilă „trădare” a lui Alexandru Mitriţă. Gigi Becali a încins spiritele în Bănie după ce a anunţat că îşi doreşte să îl transfere pe golgheterul Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul preşedinte al echipei lui Mihai Rotaru nu vede posibilă o asemenea mutare. Ca să îl tenteze pe atacantul de 29 de ani, Gigi Becali ar fi nevoit să ofere un salariu fără precedent în Liga 1. Pentru a reveni la Craiova, Mitriţă a refuzat o un salariu de 2.5 milioane de euro.

Sorin Cârţu a avut reacţie vehementă despre o posibilă „trădare” a lui Alexandru Mitriţă

Totuşi, latifundiarul lui Pipera i-a dat o lovitură lui Mihai Rotaru în momentul în care l-a convins pe Alexandru Băluţă să semneze cu FCSB. Mijlocaşul ofensiv avea pe masă o ofertă şi de la Universitatea Craiova.

N-are bani pentru Mitriță. Nu cred că se duce, dar nu mă întrebați pe mine. E profesionist, nu se știe ce alege, dar cel mai bine spune domnul Rotaru.

Nu cred că l-aș vedea pe Mitriță la FCSB. Câți bani să-i dea Gigi? Mitriță are mulți bani la Craiova, dar nu mă apuc să zic eu, întrebați-l pe Mihai Rotaru”, a spus Sorin Cârțu, la primasport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a făcut anunţul surprinzător, că ar vrea să îl transfere pe Alex Mitriţă, chiar la finalul meciului FCSB – Universitatea Craiova, scor 2-0, din etapa a 3-a a play-off-ului.

Îmi place Mitriță, dar nu cred că pot să-l iau. Nu-ți dau ăștia jucători. Rotaru e om de business, dar și eu sunt. Nu poți să dai 2 milioane pe un jucător de 30 de ani. N-are rost, a fost un gând și nu trebuia să-l spun. A mâncat și bătaie acum, de ce să-l incit pe om? Doar mi-a venit un gând.

Un jucător pe care îl vreau e Otele. Dacă îmi convine prețul, da. Dacă nu se califică în grupe, poate vor să câștige niște bani, nu? Rrahmani nu e o soluţie pentru că nu vreau genul ăla de jucător. Vreau un jucător de careu”, a fost declaraţia lui Gigi Becali, imediat după FCSB – Universitatea Craiova 2-0

Reclamă 4 / 0/3

Accidentat, Alex Mitriţă a ratat meciul de pe Arena Naţională. În acest sezon, atacantul oltenilor are 13 goluri şi 11 pase decisive în cele 34 de partide din toate competiţiile.

Nicușor Bancu s-a prăbușit emoțional după 0-2 cu FCSB

Fundașul a dezvăluit că echipa sa nu mai are șanse reale de a câștiga titlul în Liga 1. Nicușor Bancu a precizat că principalul obiectiv de la Universitatea Craiova, după înfrângerea cu FCSB, este obținerea locului 2, la final de play-off.

Da, este foarte greu să mai avem șanse la titlu. Dacă am fi câștigat ar fi fost altă situație, acum ne vom concentra pe locul doi, este cel mai accesibil. Ne așteptam la mai mult, cred că oboseala după meciul din Cupă s-a simțit.

Ne pare rău că am pierdut și Cupa, acum și șansa la campionat. Suntem foarte dezamăgiți, trebuie să ne revenim pentru a nu pierde și locul doi.

În Cupă probabil am crezut că va fi ușor, dar nu am avut aproape deloc ocazii. Trebuia să punem altă presiune pe echipa adversă. Am venit aici încrezători că putem face o partidă bună, dar nu ne-am ridicat la așteptări.

Sper să nu mai facem cadouri ca astăzi, au dat golurile pe greșelile noastre. Se putea mai mult. Ne pare foarte rău, nu știu ce să spun. Am început OK partida, nu și-au creat ocazii imense. Apoi a venit acel gol din lovitură liberă și ne-a pus plumb în picioare. Și dacă făceam egal, șansele la titlu ar fi rămas mici”, a spus Nicușor Bancu, la primasport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și