Închide meniul

Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată: „Dacă ştiam că vine Iordănescu, nu mai plecam de la naţională! Trăgea sforile să revină!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2024, 10:41

Reclamă
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată: „Dacă ştiam că vine Iordănescu, nu mai plecam de la naţională! Trăgea sforile să revină!

Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată despre plecarea de la naţională

Colaj Profimedia

Victor Piţurcă a făcut o dezvăluire neaşteptată. Fostul selecţioner a spus că nu mai pleca la arabi în mijlocul campaniei de calificare pentru EURO 2016 dacă ştia că în locul său vine Anghel Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2014, Victor Piţurcă a decis să plece de la naţionala României la Al-Ittihad, iar în locul său a fost pus selecţioner Anghel Iordănescu, cel care avea să fie pe banca naţionalei şi la EURO 2016.

Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată

„M-am gândit la rivalitatea cu Iordănescu. Dacă ştiam că vine el la echipa naţională după ce plecam eu în Arabia Saudită, nu aş fi plecat. Nu aş fi crezut că vine el. Nu mai antrena de 10 ani, a fost om politic, nu mai avea treabă cu fotbalul de mulţi ani. Nu a mai fost dedicat fotbalului, a fost om politic.

El sigur visa, probabil trăgea sforile să revină. Foarte bine, e normal să gândeşti aşa. Ţin minte după meciul din Finlanda, 2-0, am avut masă cu băieţii seara, iar ei îmi spuneau: «Nea Piţi, te rugăm să rămâi!»”, a spus Victor Piţurcă la orangesport.ro.

Victor Piţurcă a dezvăluit motivul pentru care nu l-a mai chemat pe Săpunaru la naţională

Victor Piţurcă a dezvăluit motivul pentru care nu l-a mai chemat pe Săpunaru la naţională. În 2012, pe vremea când Piţurcă era selecţioner, acesta a anunţat public că nu îl va mai convoca pe Săpunaru.

Reclamă

La 12 ani distanţă, Victor Piţurcă a dezvăluit motivul pentru care a decis să nu îl mai cheme pe Săpunaru la echipa naţională. Decizia a luat-o după un dialog cu fundaşul Rapidului.

Eu aveam încredere în el şi mizam pe el, dar aşa a fost să fie. Au fost anumite motive, ţin minte că la meciul cu Franţa, în 2011 s-a accidentat la încâlzire. El se pregătea profesionist. Săpunaru era mort cu Rapid, avea în camera toate steagurile etc.

S-a întâmplat doar o chestie la sfârşitul campionatului aveam 2 meciuri de verificare şi el m-a sunat că şi-a luat bilete de vacanţă şi că nu poate să vină. Şi i-am zis bă nu se poate, nu accept aşa ceva. De atunci am încheiat-o cu el, ăsta a fost motivul”, a spus Victor Piţurcă la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
Vezi toate știrile
Citește și